• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

11.11.2021

12:46

DRAGANA MIRKOVIĆ specijalni gost na premijeri "Južnog vetra 2"

Privatna arhiva

Estrada

DRAGANA MIRKOVIĆ specijalni gost na premijeri "Južnog vetra 2"

Podeli vest

Kao što je svojim glasom i hitovima koje je otpevala pre više decenija obeležila muzičku grupu istog imena, Dragana Mirković uveličala je i premijeru filma „Južni vetar 2“ u prestonici Austrije

Najpoznatija Srpkinja u Beču bila je specijalni gost produkcijskog tima, i družila se sa glumačkom ekipom koju su predvodile dve glavne zvezde projekta Miloš Biković i Miodrag Radonjić. Folk carica nije krila svoje oduševljenje kako filmom, tako i mladim glumcima.

- Stigla je neka nova generacija zaista sjajnih, talentovanih ali i uspešnih glumaca čija slava, na moju veliku sreću, prevazilazi granice Balkana. Film je fantastičan, uživala sam i toplo ga preporučujem svima – rekla je posle projekcije Dragana.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija