• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

13.11.2021

10:00

BOLJE DA NE PRIČAMO O VELIČINAMA... SARA JOVANOVIĆ BRUTALNO ISPROZIVALA BOSANSKOG REPERA! Oglasile se njene koleginice i podržale je!

printscreen

Estrada

BOLJE DA NE PRIČAMO O VELIČINAMA... SARA JOVANOVIĆ BRUTALNO ISPROZIVALA BOSANSKOG REPERA! Oglasile se njene koleginice i podržale je!

Podeli vest

Pevačica Sara Jo žestoko je ponizila Bubu Korelija!

Srpska tinejdž zvezda uporedila je njegov polni organ sa ćevapčićem.

Foto: printscreen

 

Naime, bosanski reper je prvi počeo rat sa našom pevačicom, očigledno željan pažnje jer mu je od avgusta zabranjen ulazak u Srbiju zato što je njegovo obezbeđenje na nastupu u Nišu prebilo tinejdžera.

Zbog ovog divljačkog poteza u javnost su isplivali brojni skandali Bube Korelija i njegovog kolege Jale Brata. Saznalo se da godinama izazivaju mržnju prema Srbima i da su pozivali na vešanje našeg naroda, pa im je onemogućeno da se bogate u Srbiji.

Međutim, to Bubu ne sprečava da zabada nos u ono što se dešava u našoj zemlji. Očigledno zbog ljubomore, jer ovde više ne može da puni džepove, Koreli je pomislio da može da ponižava naše pevačice.

Foto: printscreen

 

- Ovako kažu mediji: "Za Novu godinu će nam nastupati tri velike zvezde. Jedna je Marija Šerifović, Sara Jo i treća ostaje neotkrivena." Mariji Šerifović svaka čast. A da li je Sara Jo velika zvezda? To je diskutabilno... Šta vi mislite? - pecnuo je Buba. On nije ni slutio da će mu pevačica, koja inače nikada ne ulazi u medijske ratove, žestoko odgovoriti.

Slavica Ćukteraš:
Napred, devojko!

Slavica Ćukteraš stala je uz svoju koleginicu Saru Jovanović. Pevačica je na svom Instagramu okačila snimak na kom Buba proziva Saru Jo, a potom i njen klip na kom jede ćevapčić, a zatim napisala: "Gasite mreže. Napred, devojko" i dodala emotikon u obliku srca.

Sara je na svom profilu podelila video u kom je vređa na svom profilu, a zatim je snimila sebe sa malim ćevapom u ruci.

Foto: printscreen

 

- Mislim da je bolje da ne pričamo o veličinama - rekla je Jovanovićeva i zagrizla komadić mesa. Svi njeni fanovi su odmah shvatili da aludira na Bubin polni organ, jer je reper ranije na Instagramu objavio svoju golišavu fotografiju. Nakon toga neke koleginice su ga prozivale da ima bubicu u gaćama.

Sara juče nije želela dalje da komentariše ovu temu, jer je smatrala da je klipom koji je okačila na svoj Instagram profil sve rekla. Međutim, snimak koji je objavila naišao je na opšte oduševljenje ljudi, pa su ga njeni brojni fanovi podelili na svojim profilima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija