• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

15.11.2021

15:42

OZBILJNE TVRDNJE! Muž Tanje Savić izneo OPTUŽBE na račun pevačice: Šmrkala je KOKAIN! Došao je red na Draška da je DRNDA!

Estrada

OZBILJNE TVRDNJE! Muž Tanje Savić izneo OPTUŽBE na račun pevačice: Šmrkala je KOKAIN! Došao je red na Draška da je DRNDA!

Podeli vest

Dušan Jovančević optužio je suprugu Tanju Savić da je koristila kokain!

On poručuje da će političaru da se smuči kada bude saznao šta je sve pevačica radila sa mužem, a između ostalog i da je šmrkala kokain u jendom hotelu u Novom Sadu.

- Šta je Tanja radila sa mnom 12 godina? Zašto se udala za mene? Zašto mi je rodila dva sina? Očigledno je želela samo korist. Da li taj njen zna da je Tanja volela da koristi kokain. Evo, sad ću da je podsetim šta smo radili u jednom hotelu u Novom Sadu. Tri noći smo tamo proveli za moj rođendan. Neka stavi ruku na srce i kaže da lažem. Ona može da laže, ali snimci ne lažu. To tek sledi da je bolje upoznate.

Foto: Printscreen You Tube

Tanja Savić

Deluje da je voliš i dalje.

- Ne! Ja živim svoj život. Ja sam je imao kao i svi pre mene. Sad je on došao na red da je malo drnda

Da li misliš da su se uplašili kad si zapretio?

- Nasmejala me je njenom izjavom. Bolje da ćuti. Majka dva sina. Nema obraz niti sram. Uvek je bila takva. Neka ona sa sobom rade šta hoće. Nema šta da se Draško plaši od mene. Ja i zlo neću učiniti. Oni će sami sebi. Ja ću samo istinu da pokažem svima. U Tanjinom slučaju napad je najbolja odbrana. Ja samo čekam pravi trenutak.

Šta misliš dokle će to da traje među njima?

- Vreme će da pokaže. Da je pametan već bi joj dao nogu, dok je on ne dobije. Ona ne zna za ljubav samo na avnuter misli.

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

Dušan i Tanja

Tvrdiš da je šmrkala kokain.

- Imam dokaz za to. Od kada smo se zabavljali do samog kraja. Slike i snimci ne lažu. Zanima me kada objavim ta kako će da se pravda. Dobro ona zna šta je sve imam o njoj, ako je pamćenje uopšte služi.

Uništićeš je ako to objaviš.

- Sama je kriva. Kako je sejala tako će i da joj nikne.

Da li misliš da je namrno u vezi sa političarem da bi tebi pokazuala da može da bude sa moćnikom

- Ma, nek im je sa srećom. Sa tim čovekom je pokazala i meni potvrdila kakva je kao osoba. Zbog nje sam tek sad shvatio šta je prava ljubav i sta znači imati pravu ženu pored sebe. Na tome sam joj zahvalan. Otvirila mi je oči i osećam se bolje jer ona nije umela da mi pruži ljubav. Ona misli da se ljubav kupuje. Ona je sponzoruša i ništa drugo.

Foto: Pink.rs

Draško i Tanja

Baš te povredila.

- Moram da kažem da me nikada nije ni volela. U to sam sad ubeđen. Žena koja voli nikada ne bi sebi ovo dozvolila. Šta je sve pričala o nama dok smo bili zajedno, a kako se sad ponaša. Žena koja voli svog muškarca ona gleda da ga brani i da zaštiti ali ona je sebična i samo misli o sebi. Nju zanima kako izgleda i to njeno pevanje. Nju brak, muž, deca nikad nisu ni zanimali. Sve ove godine što smo bili zajedno samo meni može da se zahvali što sam sve to držao na mestu da toliko traje.

Deluje da si i razočaran.

- Razočaran sam što sma 12 godina posvetio pogrešnoj osobi. Ali sada sam se oslobodio njenih lanaca. Hvala Bogu. Ona je toksična osoba. Ona nema šta muškarcu da pruži osim iluzije, laži.. Njoj treba neko da joj govori svaki dan da je lepa da je najbolja i da joj govori ono što ona želi da čuje. Ona ceo život bazira na iluziji i mašti. To je njen najveći kompleks.

Da l je to moguće?

- Možda je vas sve ubedila i uverila da je fina, ali mene nije. Ja je najbolje znam. Ja je u dušu znam. Vremenom će i vama biti jasno. Ona ide tako sa muškarcima od jednog do drugog iz koristi. Ona je sama sebi rob. Šteta samo zbog dece, ali ona će tek da odgovara zbog toga.

Foto: facebook

Tanja i Dušan

Deluje da je doba majka.

- Da jeste ne bi blokirala oca svoje dece i ne bi mi zabranila da se čujem sa sinovima. To ne rade dobre majke. Decu je skroz sklonila od mene. Ja njima nikada nisam branio da se čuju sa njom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Dusan je tipican primer sizifrenog paranoika. Izvrce stvari u nadi da ce da unisti Tanju, umesto da potrazi psihijatrijsku pomoc.

Cole5

pre 2 godine

Tipičan primer psihopate, sam izgled lica i pogled to kazuju. Umišljeni da je neko jako bitan. Dobro je da deca nisu sa njim, a i razgovore koje ima da decom bi dao da neki dečiji psiholog kontroliše da ne bi decu igrom reči naveo na nešto loše. Pa iako ima neke materijale njihovim objavljivanjem bez pristanka Tanje mogao bi krivično i materijalno da odgovara i to u Australiji. Vrlo dobro on to zna zato pumpa štampu u Srbiji za trunku medijske pažnje da bi zadovolji svoj alteego nekog nadmuškarca. Nije sud u Australiji dodelio starateljstvo majci stranoj državljani s na štetu oca Australijskog državljanina. Verovatno su Australijski dečiji psiholozi dobro procenili oboje roditelja i doneli odluku da je deci bolje da budu da majkom a ne sa ocem da od njih nebi napravio dve psihoporemećene osobe.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija