• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

18.11.2021

22:35

Dalila za PREBIJANJE muža i ljubavnika dobila 10.000 EVRA - Kada je dobila PARE, vratila se kao da se ništa nije desilo!

Printscreen You Tube

Estrada

Dalila za PREBIJANJE muža i ljubavnika dobila 10.000 EVRA - Kada je dobila PARE, vratila se kao da se ništa nije desilo!

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević, bogato je nagrađena, nakon žestoke svađe sa Filipom Carem.

Ljubavnici su se ponovo žestoko posvađali, a starleta je zbog njegovih uvreda doživela nervni slom, pa je demolirala ceo hotel. Naposletku joj je i pozlilo, zbog čega je odvedena u tajne prostorije, gde je urlala i molila da je puste napolje. Dalila je dobila lek za smirenje, a iz produkcije su joj obećali nagradu od deset hiljada evra ukoliko ostane u rijalitiju, na šta je pristala.

Žestoka svađa

Očigledno je da svi Dalilini muškarci znaju koja joj je slaba tačka, pa umeju lako da je isprovociraju. Nakon što je njen muž Dejan pre tri dana rekao da je "laka žena", zbog čega je dobio žestoke batine, slično je postupio i Car. Samo mnogo brutalnije.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila i Filip se svađaju

Naime, Filipu je zasmetalo što je Dalila tokom žurke preksinoć bila prisna sa Markom Osmakčićem, sa kojim je igrala i oko koga se uvijala, što ga je dovelo do ludila. Ona se pravdala da je to uradila samo da bi mu vratila jer je videla da razgovara sa Anđelom. Tada je Car odlučio da raskinu, pa je počeo da pakuje svoje stvari iz hotela.

Započeli su žestoku svađu, a Filip je dobio i batine kada je uputio najstrašnije uvrede Dalili. Psvke i reči koje je izgovorio su šokirale sve gledaoce.

- Ti si d*olja, može te je*ati ko hoće, to sam ti ja dokazao. Ja sam je*ao pored muža. Je*aće te ko god želi. Je*ao bi te neko drugi da nisam ja - počeo je Filip, nakon čega mu je ljubavnica udarila nekoliko šamara iz sve snage i počela da mu baca stvari i razbija parfeme. Isto je on radio sa njenom šminkom, ali i garderobom.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila lupa šamar Filipu

- Čim ostavim d*olju, poslaće mi nove stvari. U p*čku sam ti svršavao. Vodite ovu oženjenu ženu od mene, kojoj sam četiri puta svrš*o u p*čku i ostavio je. Ti si niskomoralna k*rva. Izj*bao sam te i ostavio - govorio je on.

Brutalne uvrede

Dalila je tada opet počela da ga udara, zbog čega je reagovalo i obezbeđenje.

- Izvedite dr*lju koja mi je p*šila k*rac i gutala sp*rmu. Najobičnija raspala ku*vetina! Isteraću te iz rijalitija, ali ne udarcima! Ti si ku*va koja mi je p*šila k*rac, pa sad ovo radi. Evo ti, miriši mi gaće, jer ih više nećeš mirisati - nastavio je on, dok je Dragojevićka demolirala hotel.

Očigledno je da je Car uspeo u svojoj nameri, jer je Dalila doživela nervno rastrojstvo i pozlilo joj je. Kako saznajemo od izvora iz produkcije, zaposleni su brzo reagovali i odveli Dragojevićku u tajne prostorije koje se ne snimaju, gde joj je ukazana pomoć.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila pravi haos po imanju

Dalila je tamo počela da divlja i da urla, moleći da je puste napolje po bilo koju cenu. Iako su ljudi iz produkcije pokušali da je smire i ubede da ostane, nije im uspevalo, pa je nastavila da traži da je puste. Tada su joj dali lek za smirenje i pustili je da dođe sebi.

Potom su joj, kaže naš sagovornik, objasnili da se cela priča u rijalitiju vrti oko nje, a zbog svega što je do sada uradila nagradili su je sa deset hiljada evra. Tek tada se zaista smirila, prihvatila nagodbu i odlučila da se vrati u šou. Da se definitivno sabrala govore i prizori nekoliko sati posle haosa, kada je legla u krevet pored Cara. On je počeo da je grli i ljubi, ali ona je i dale glumila da je ljuta, pa nije reagovala na njegove izlive nežnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija