• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal/Informer.rs

22.11.2021

11:00

TUGA DO NEBA! Poslednje reči Marinka Rokvića razaraju DUŠU Pevač okupio decu oko sebe pre nego što je PREMINUO, OVO im je poručio?!

Novak Đurović

Estrada

TUGA DO NEBA! Poslednje reči Marinka Rokvića razaraju DUŠU Pevač okupio decu oko sebe pre nego što je PREMINUO, OVO im je poručio?!

Podeli vest

Pevač Marinko Rokvić iznenada je preminuo nakon duge i teške bolesti, a njegova porodica danima je neutešna. Rokvić je sahranjen na Novom bežanijskom groblju u pratnji prijatelja, kolega i porodice.

Marinko je navodno imao poslednju želju, da dane pred smrt provede u porodičnoj kući na Košutnjaku, što su mu i ispunili. Sada su navodno otkrivene i koje su poslednje reči bile koje je Marinko izgovorio pred smrt.

Nije mu bilo lako da govori jer je bolest bila kao neman, ali je Marinko našao poslednji atom snage – započinje izvor za Scandal i dodaje:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pokojni Marinko sa decom

Zamolio ih je obojicu da ostanu skromni, složni i da se uvek nađu jedan drugom. Posebno ih je zamolio da brinu o majci i da svojoj deci pričaju kako ih je deda voleo više od ičega na svetu. Naglasio im je da i sa polubratom ostanu uvek u dobrim odnosima jer krv nije voda, a na kraju svima ostaje samo porodica. Obojici se i zahvalio što su bili divni sinovi na koje je ponosan i što ga nikad nisu brukali ili izneverili. Rekao im je i da čuvaju svoje supruge i decu i da ih nauče da je porodica najvažnija. Zamolio ih je i da mu oproste ako ih je nekad uvredio ili možda bio previše strog pravdajući se da je to bilo iz najbolje namere. Nikola i Marko su jedva izdržali, nisu hteli pred njim ni suzu da puste jer je i on bio nasmejan dok je trpeo najgore bolove, ali čim su izašli iz sobe gde je pevač ležao, jecali su obojica. Mnogo im je teško, mlad je Marinko otišao, mogao je još da živi… Međutim, sudbina je surova, a život mora da ide dalje koliko god da je teško.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura! Uživo
Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija