• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.11.2021

22:47

ŠOK OTKRIĆE - TAKI OTKRIVA ZAŠTO JE CAR PREVARIO DALILU!

Insajder/Marko Đoković

Estrada

ŠOK OTKRIĆE - TAKI OTKRIVA ZAŠTO JE CAR PREVARIO DALILU!

Podeli vest

Filip Car već je prevario Dalilu Dragojević sa Majom Marinković, koja je u subotu ušla u "Zadrugu"! Takmičar iz Crikvenice odveo je bivšu devojku u radionicu i tamo se krišom ljubio s njom.

Car se čak izvinio Maji što ju je u rijalitiju prevario sa Dalilom (?!)

- Majo, ti znaš da te volim! Žao mi je što sam ispao govno prema tebi, jer si uvek bila tu za mene. Kad sam ušao ovde, počeo sam da razmišljam kako sigurno ti napolju imaš nekoga i zato se sve otrglo kontroli. Nisam želeo da te prevarim, desilo se - pravdao se Filip, a Maja ga ja optužila da je samo iskoristio Dalilu, koja se zbog njega razvela u rijalitiju:

Foto: Printscreen You Tube

 

- Znam ja da ti mene voliš! Bila sam ti verna sve vreme, a ti si me izdao, jer si kurvar! Sigurna sam da o Dalili misliš sve najgore, samo ti je bio izazov da je razvedeš. Mene nikad nisi tako vređao kao nju, jer si me poštovao! Ogavno mi je bilo da gledam vaš seks, jer ste odvratni zajedno. Grozan ste par!

Car je onda zagrlio Marinkovićevu i predložio joj da odu u radionicu, gde ima jedan deo koji nije pokriven kamerama. Starleta ga je prvo odbila, ali se ubrzo predomislila i krenula za njim. Bivši ljubavnici sakrili su se u ćošak i počeli strasno da se ljube.

Foto: printscreen

 

Zanimljivo je da je za novi ljubavni trougao u "Zadruzi" odgovoran niko drugi do Majin bivši dečko - Janjuš! On je kao ovonedeljni gazda Marinkovićevu i Cara postavio za potrčke i odredio da zajedno spavaju u izolaciji, odvojeni od svih. To se nikako nije dopalo Filipovoj devojci Dalili, koja kao da je naslutila šta joj se sprema.

- Osećam da će nečega biti između njih dvoje. Kako pogleda Maju, Car se smeška - prokomentarisala je Dalila.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Tekst potpisa

Za razliku od nje, Majin otac Radomir Marinković Taki oduševljen je ovakvim razvojem događaja.

- Stara ljubav zaborava nema! Dalila je otišla u zaborav kada je Maja kročila u rijaliti. Čim ju je video, Filip je počeo da crveni i muca. On se nje i plaši, jer zna da Maja može da mu napravi pakao od života - kaže Taki za Informer i dodaje da mu svaki zet, sem Janjuša, odgovara:

- Janjuš je veliki manipulator. Mojoj ćerki je obećavao kule i gradove, a onda joj okrenuo leđa. Kada je ostala trudna s njim, ni na telefon nije hteo da joj se javi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija