• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: A. Milić

24.11.2021

14:49

Dara: Ovo što se dešava je strašno! Umiru nam kolege svaki dan! MARINA JE ZNALA DA JOJ DOLAZI KRAJ

Marko Đoković

Estrada

Dara: Ovo što se dešava je strašno! Umiru nam kolege svaki dan! MARINA JE ZNALA DA JOJ DOLAZI KRAJ

Podeli vest

Dara Bubamara je užasnuta što gotovo svake nedelje umre neka poznata ličnost.

 Pevačica se pojavila na komemoraciji Marine Tucaković gde je rekla da se plaši ujutru pogleda vesti.
- Plašim se ujutru kada uključim televiziju. Ranije nisam gledala vesti, a sada to radim da bih videla da li je neko umro i koliko ima obolelih od korone virusa. Ovo je za mene jako teška godina. Izgubila sam mnogo ljudi iz porodice, preminuo mi je otac pre mesec ipo dana. Ovo sve što se dešava je strašno. Umire nam mnogo kolega pevača, umiru glumci. Svaki dan sam u šoku kada vidim vesti - kaže Dara. 


Ona tvrdi da nikada neće zaboraviti poznatu hit-mejkerku.

- Marina je bila jedna divna žena, najbolji umetnik na celom prostoru bivše Jugoslavije. Čuli smo se poslednji put pred njenu smrt. Družila sam se često sa Laćom u tom periodu jer je on boravio u Novom Sadu. Marina je uvek bila pozitivna, stalno je bila nasmejana. Mislim da je predosetila da joj je kraj blizu, zbog neke poruke koju mi je Laća pokazao, ali to ne mogu da govorim javno. Kao što je moj otac znao da će umreti. Pred smrt je mene i mog brata zvao noću i ćutao je.

Foto: Marko Đoković

Tekst potpisa


Bubamara veruje da nikada niko neće moći da nadmaši Marinin rad. 
- Najveće hitove mi je Marina uradila. Nadam se da će Laća krenuti njenim stopama. Ali sa njenom smrću ne mogu da se pomirim, kao što ne mogu da se pomirim sa činjenicom da mi otac više nije živ. Nikada se neće roditi niko ko će nadmašiti Marinu. Laća ima dosta njenog talenta, ali niko nije kao Marina. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija