• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

27.11.2021

22:33

MILUTIN MRKONJIĆ I ANA BEKUTA su ŽIVELI u STANU IZ SNOVA, USPOMENE se nalaze na svakom ćošku, a jedan DETALJ je sve IZNENADIO! /FOTO/

Insajder

Estrada

MILUTIN MRKONJIĆ I ANA BEKUTA su ŽIVELI u STANU IZ SNOVA, USPOMENE se nalaze na svakom ćošku, a jedan DETALJ je sve IZNENADIO! /FOTO/

Podeli vest

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je danas u 79. godini života.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić pre nekoliko godina su se iz manjeg stana na Vračaru preselio u penthausu novoizgrađenog kompleksa u kojem kvadrat košta 3.000 po kvadratu.

- U trenutku kada je počela izgradnja stambenog kompleksa u kojem su kupili stan, Mrkonjić je kontaktirao investitorom kako bi se dogovorio o uslovima kupovine. Dopalo mu se mesto na kojem je izgrađena zgrada i materijal od kojeg su rađeni zidovi, zbog čega je kvadrat dosezao cenu i do 3.000 evra. Njihov penthaus zauzeo je čitav sprat i ima dosta staklenih delova. Mislim da se stan vodi na Bekutu, ali su ga zajedno iskeširali - rekao je tada izvor blizak paru.

 

 

- Vračar je grad u gradu, sa šarmom zanatske Čubure, mirisima, bojama i toplinom Kalenića, gostoprimljivošću starosedeleca i vulkanskom energijom dođoša. Vračar je način života - rekla je pevačica za medije jednom prilikom.

 

 

Zeleni tonovi preovladavaju kada je reč o nameštaju, a koliko je pedantna govori činjenica da sve drži na svom mestu, a da je u kuhinji sve sređeno cakum-pakum. Zanimljivo je da u jednom delu stana ima svoj kutak gde se nalazi veliki broj nagrada, ali i šminkernica gde se muzička umetnica sprema kada odlazi na neke događaje.

 

 

Milutin je u jednom delu stana imao fotelju u kojoj samo on sedi, pored se nalazi stočić gde je odloženo nekoliko daljinskih upravljača, a ispred TV na kojem je redovno pratio društveno-političke emisije.

- Devet bajnih, najlepših godina u mom životu. Bez obzira na sve okolnosti u mom životu, ja sam dobila taj moj dugo očekivani mir u ljubavi sa Milutinom – pričala je Ana Bekuta.

 

 

Čitav prostor odiše šarmom, a svuda se mogu videti fotografije na kojima je sa Milutinom, a tu se negde nalaze i ordeni koje je Mrka dobio.

 

Prostrana terasa sa nestvarnim pogledom je prava oaza u kojoj se pevačica odmara i puni baterije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija