• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

29.11.2021

07:40

OVAJ POKOJNI PEVAČ JE ZASLUŽAN ZA NJENU KARIJERU! Dragana Mirković otkrila NEPOZNAT DETALJ koji je sve ŠOKIRAO!

informer.rs

Estrada

OVAJ POKOJNI PEVAČ JE ZASLUŽAN ZA NJENU KARIJERU! Dragana Mirković otkrila NEPOZNAT DETALJ koji je sve ŠOKIRAO!

Podeli vest

Pevačica Dragana Mirković otvorila je dušu i prisetila se svojih korena, početka karijere i rodnog Kasidola, koji uvek rado posećuje.

Pevačica Dragana Mirković otvorila je dušu i prisetila se svojih korena, početka karijere i rodnog Kasidola, koji uvek rado posećuje.

- To je nešto najlepše i najveći pokazitelj o kakvoj osobi se radi. Tu nema prevare, mada kad bih i htela da sakrijem nešto ili prevarim, ne bih umela. Javnost zna dosta o meni, kao i u mom selu. Da li je to najlepše mesto na svetu, ne znam, ali meni jeste. Kasidol je uvek na mom prvom mestu, a na drugom je sada Beč, mesto gde živim sa svojom porodicom - rekla je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", i dodaje:

Foto: Informer.rs

Dragana Mirković

 

- Bilo je drugačije vreme, bile su igračke umesto kompjutera i telefona. Vozili smo bicikle, roditelji su nas puštali po čitav dan da se igramo napolju. To neko spajanje sa prirodom od rođena je bilo nešto savršeno, jako sam tužna što novije generacije to nemaju, sigurna sam da bi bilo lepše nego danas.

Mirkovićeva je otkrila i da li njena deca posećuje njeno rodno mesto.

- Kako da ne, baba i deda žive u Kasidolu, obavezno ih posećuju, kao i ja. Ovih poslednjih godinu i po dana nismo, zbog cele ove situacije sa koronom, pa je to opravdano, ali ovako uvek kad imamo prilike, odemo i družimo se. Obožavaju da posete moje rodno mesto - ističe pevačica.

Foto: printscreen

Dragana Mirković

Dragana je priznala da u početku uopšte nije htela da se bavi pevanjem, ali da je silom prilika pristala da zaplovi u muzičke vode.

- Ne znam kolika je slučajnost ili neka moja zasluga, ali uopšte nisam bila za to da se bavim pevanjem. Kao dete su me svi znali zbog glasa, obavezno su me stavljali u sve priredbe, to je meni bilo tako opterećujuće, jer sam bila veoma stidljiva. Meni je to bila trauma, kada sam morala da izađem pred veliki broj ljudi, ali šta ću, uvek sam morala da ispoštujem. Htela sam da nastavim školovanje, ali su neki ljudi iz Beograda čuli da neka mala iz Kasidola zna da peva, nisam mogla da ih odibjem! Imala sam lepo odrastanje, imam divnih uspomena i negde sam sigurna da se sve dogodilo onako kako je trebalo - otkriva muzička zvezda, pa se prisetila Predraga Živkovića Tozovca, koji je započeo njenu karijeru.

- Pokojni Tozovac je na mom prvom televizijskom gostovanju nazvao "Čudom iz Kasidola". To pojavljivanje u "Folk paradi" je bilo velika stvar u to vreme, pred moj nastup me je Tozovac najavio tako... Možeš da zamisliš osećaj! Tako je sve krenulo - pričala je Dragana.

Foto: printscreen instagram/dragana_mirkovic

Dragana Mirković

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija