• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

03.12.2021

14:46

SAMA SI SE UPECALA I PRONAŠLA, NISAM TE SE SETILA! Edita ODGOVORILA na Kijine PROZIVKE!

Estrada

SAMA SI SE UPECALA I PRONAŠLA, NISAM TE SE SETILA! Edita ODGOVORILA na Kijine PROZIVKE!

Podeli vest

Edita Aradinović oglasila se nakon objave u kojoj ju je, prema mišljenju mnogih, Kristina Kija Kockar žestoko izvređala i optužila, a sve nakon što je Edita na svom profilu pružila podršku pevačici Marini Visković.

- Ono što mogu da kažem jeste da se sama upecala, i pronašla, a ne samo da nisam mislila na nju, nego je se nisam ni setila dok sam pisala… - počela je Edita za Telegraf Jetset.

Foto: printscreen

Edita Aradinović

- Ovde se ne radi o meni, već o Marini, a naknadno sam se obratila mladim izvođačima, jer sam upućena u to šta isti prolaze da bi se bavili pevanjem. Nije sve tako slatko i bajno kao što izgleda! Saša je verovatno samo jedan u nizu koji obeća nešto što ne može niti planira da ispuni, i jako mi je žao, jer znam da je Marina vredna i pre svega poštena! Nemam komentar na Kijinu izjavu, niti želim da se nastavljam, jos manje prepucavam. Ima pravo na svoje mišljenje, ona se svakako nalazi u društvu od kojeg sam se ja odavno ogradila - dodala je pevačica.

Foto: printscreen tvin

Kija Kockar

- A, što se moje objave tiče, počele su da se pojavljuju produkcijske kuće u koje mladi izvođači iz nemoći ulaze, nadajući se da će dobiti ono što zaslužuju, pa se zarobe. Ja nisam bila taj slučaj u "Ministarkama", i zahvalna sam producentima koji su mi omogućili da se izgradim. Kod nas su drugi problemi bili u pitanju, a to sada svakako nije tema. Na Kijine uvrede neću reagovati i pomalo mi je simpatična kako se potrudila da mi nalepi raznorazne etikete, a to samo govori o njoj. Svakako joj želim sve najbolje, i neka zna da se nije na nju odnosilo moje obraćanje - zaključila je Aradinovićeva.

Kija je na svom Instagram storiju napisala sledeće:

- Molim određenu zavedenu u policiji pro**itutku sa osnovnom školom da prestane da mene upliće time što će nekome dati podršku. Vrati prvo svoje dugove, jer bi pevala u dnevnoj sobi da te jedan drugi producent davno nije uzeo pod svoje i napravio nešto od tebe! I srednja škola se može završiti i sada. I smanji korišćenje marihuane i možda manje budeš opsednuta sa mnom. Nemoj da me čačkaš, jer imaš previše putera na glavi - napisala je Kija na svom Instagram storiju.

Foto: printscreen

Edita Aradinović

- Mora uvek neka budala da upliće mene, jer ima nešto lično protiv mene. Poješće vas mržnja! Da smo u školi, a tema je "Jesen", pisala bi o meni. Samo nisi stigla do toga - dodala je Kristina na narednom storiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jefimija

pre 2 godine

Puna podrška za EDITU. Umetnik.Dobar i iskren čovek. Iznad svega odličan vokal.TOP devojka. Svako pronadje sebe tamo gde je. hahhaha

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija