• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

18:32

ODMAH POSLE SPECIJALKE JOVANA JEREMIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER Kako mi je bilo da vodim 12 sati programa uživo

printscreen

Estrada

ODMAH POSLE SPECIJALKE JOVANA JEREMIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER Kako mi je bilo da vodim 12 sati programa uživo

Podeli vest

Jovana Jeremić kaže da joj nije bilo lako da 12 sati vodi uživo program na TV Pinku.

Voditeljka je od šest sati jutros bila u studiju gde je prvo vodila Jutarnji program, a zatim je odmah počela da radi specijalnu emisiju.

- Bilo je interesantno voditi ovako dugačak informativni programa. Navikla sam na te maratonske emisije, još ranije kada sam radila neke druge projekte. Znala sam po 12 da budem u programu.Meni je ovo bila rekapitulacija tog iskustva. Prvi put mi je da sam u jutarnjem programu radila jednu specijalku. Specijalka je različita emisija od jutarnjeg. U Jutarnjem programu je šou program. To je jedan informativni, politički šou. Ja ga tako radim vikendom, kretivni jutarnji šou. Mešavina Opre Vinfri, Džeri Springera i Lari Kinga, a ovo danas je bilo čisto informativno novinarstvo – kaže Jovana.

Ona dodaje da joj je kolega Predrag Sarapa bio velika podrška.

- Mnogo mi je Sarapa pomogao jer on je stvarno maher. Njemu je to ko zna koja specijalna emisija, meni je prva u životu. Radujem se što smo se fino uklopili i mislim da smo ovo jako izgurali. Danas je bilo opasno i stresno je bilo da gledaš te potresne slike na ulicama.

Jovana nije doručkovala, ručala za tih 12 sati.

- Bila sam i gladna i žedna, a još postim ceo post, ali srećom imam super ekipu koja mi je dodavala keks, grisine..Popila sam mnogo sokova, kafe, vode. Bitno je da imaš pozitivnu energiju. Još kada si zaljubljen i kada te ljubav drži možeš da vodiš 24 časa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 2 godine

Da li ste vi normalni i da li ste svesni šta radite?????? Ova sa Pinka da ide da čuva ovce, a vi, opasutilje se bre ljudi, i budite novinari, a ne poluga vlasti.....Novinarstvo je sedma sila, a vi ste je napravili na šljam

Dino

pre 2 godine

Menjaj ti sestro tv dok je vreme Gde ćeš raditi za još dve subote? Ideš ti u mali mokri lug

Jovan Bulj

pre 2 godine

Ova žena ima ozbiljan bipolarni poremećaj. Pomozite joj, molim Vas. Vi ste ozbiljna štampa sa najvećim tiražem u zemlji. Hvala.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija