• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer.rs

10.12.2021

12:27

PLANETARNO POPULARNI FUDBALER BACIO OKO NA VODITELJKU! Poznati sportista MUVA Jovanu Jeremić, po SVAKU CENU želi biti sa NJOM!

printscreen

Estrada

PLANETARNO POPULARNI FUDBALER BACIO OKO NA VODITELJKU! Poznati sportista MUVA Jovanu Jeremić, po SVAKU CENU želi biti sa NJOM!

Podeli vest

Jovana Jeremić razvodi se posle četiri godine od i dalje zakonitog supruga Vojislava Miloševića, ali kako prenose mediji, udvarača ima više nego ikad!

Jovana ne želi da komentariše ove navode, ali izvor tvrdi da je za nju posebno zagrejan jedan poznati fudbaler koji ima svoje dodatne biznise.

- Jovani su se i ranije nabacivali muškarci iz raznih društvenih svera. Bilo je i političara, funkcionera, biznismena, 'običnih', ma raznih. Verovatno vole moćne, stabilne žene. Jovana je sve samo ne kliše, ljudi se na to pale. Pa znam i kad je radila emisije, slali su joj razne poruke, cveće, bombonjere, ali nešto nije reagovala. Koliko sam ispratila, jedno ime se baš često provlačilo na buketima i poklončićima. Znam da mi je privuklo pažnju jer je to naš poznati fudbaler. Igra preko, za poznat klub, a ima neke ozbiljne poslove sa strane, baš je u lovi. Sigurno je videla šta je i od koga, ali to nikad ni sa kim ne priča. Videla sam jednu ceduljicu na kojoj je pisalo nešto u fazonu: "Ti, ja, moja oaza i svako jutro sa mirisom na cveće'. Zove je kod sebe valjda u kuću, a ona tek kupila stan, sređuje ga, baš će da se seli kod drugog. Fudbaleri nisu njen tip muškarca, ona se pali na mozak. Mislim, žena ne može da zabrani ljudima da joj se udvaraju, da je muvaju, pogotovo na ovako džentlmenski način. Ona je sad skroz fokusirana na posao i ovu brakorazvodnu par- nicu, tako da nisam baš sigurna da ima previše vremena i volje za započinjanje novih veza - ističao je izvor.

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

Podsetimo, Jeremićka je nedavno priznala da je odlučila da prekine sa spekulacijama o razvodu i priznala je da je ljubav sa Miloševićem prestala i da je spremna na novo poglavlje u životu.

- Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee - rekla je pre nekoliko dana Jovana.

Foto: printscreen

jovana i njen muž sa kojim se razvodi

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 2 godine

Sreća nastupa kad ljubavnici izgube pamet, a nesreća kad im se pamet vrati.

Vuk07

pre 2 godine

Koj je taj srecnik da oženi Jovanu, Jadan nebio biće Ja u klin ti u ploču ni neces a ja hocu. Bezi dalje od ove zmije otrovnice.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija