• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

14.12.2021

10:45

"PUŠTAMO NEKE "PRASIĆE" DA NAM VASPITAVAJU DECU, SVAKA REČ MU JE P**KA, K**AC"! Vesna Đogani uputila brutalne reči Baki Prasetu!

printscreen

Estrada

"PUŠTAMO NEKE "PRASIĆE" DA NAM VASPITAVAJU DECU, SVAKA REČ MU JE P**KA, K**AC"! Vesna Đogani uputila brutalne reči Baki Prasetu!

Podeli vest

Smrt jutjuberke Kike Đukić pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, a tim povodom se oglasila i Vesna Đogani koja je poslednjih godina izuzetno popularna na društvenoj mreži Tiktok.

Ona se osvnula na sadržaj koji se propagira na sličnim mrežama i tinajdžerima koji taj sadržaj plasiraju ali i komentarišu. U jednom trenutku spomenula je i jutjubera čiji je otac sveštenik, aludirajući na Bogdana Ilića, Baku Praseta i psovke koje koristi u svojim klipovima.

Foto: Marko Đoković

 

- Zakon bi trebalo da bude jasan. Treba da se uvede red na društvenim mrežama tako da niko ne može da otvori profil na tuđe ili izmišljeno ime i prezime i da na taj način sakrije svoj identitet, već samo na svoje tako da će pri kreiranju profila morati da upiše JMG i bez toga neće moći da se registruje na društvene mreže. A kada pređe granicu normalne verbalne komunikacije i vređa na bilo kojoj osnovi da mu se ukine profil na 10-20 godina. tako da može samo da gleda sadržaj, ali ne može da daje objave ili komentariše bilo kog osim sebe kad se pogleda u ogledali. Tako se to rešava - napisala je Vesna.

Foto: Printscreen

 

- Mi odrasli smo uzori svojoj deci. Puštamo neke "Prasiće" da nam vaspitavaju decu, da im govore kako se lako zarađuje "lamburgini" psovkama. Svaka druga reč je "p**i k***c". Ako tako jedno svešteno lice vaspitava svoje dete, šta očekivati od običnih roditelja koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. E takve gluposti ne smeju da budu javne, to ostaje u tvoja čeitiri zida. Ima toliko lepih stvari o kojima se može pisati i pričati: muzika, sport, dobra hrana, putovanja, moda, umetnost... Sve ono što život čini lepim. A ako ništa od toga ne znaš ili nemaš talenta, onda idi čuvaj ovce i njima propagiraj budalaštine - napisala je Vesna Đogani na svom Instagram profilu.

Podsetimo, jutjuberka Kristina Kika Đukić (21), koja je izvršila samoubistvo u noći između 8. i 9. decembra, biće sahranjena sutra, 14. decembra, u 13 sati na groblju Lešće, a još je neizvesno da li će na sahrani biti održano opelo.

Foto: printscreen instagram/kikax3

 

- Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i „neprijatelje" da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti. U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti nepoznat. Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga nećemo imati informacije o tome šta se tačno desilo - piše u obaveštenju porodice Đukić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 2 godine

Sve sto je nekad bilo kultyrno primerno danas je glupo.Podrzavam Dogani sve u pravu kod nas sve dozvoljeno bez bilo kakve sankcije i kazne.Gde ce nam deca zavrsiti ako se ovako nastavi dali neko namereno nam truje decu a mi cytimo .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija