• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Skandal

19.12.2021

20:55

MAJKA DARKA LAZIĆA OČAJNA ZBOG NJEGOVE VEZE SA BARBAROM?! "Sramota je da pita za unučiće, stalno plače jer ih ne viđa"

Insajder/Zoran Sinko

Estrada

MAJKA DARKA LAZIĆA OČAJNA ZBOG NJEGOVE VEZE SA BARBAROM?! "Sramota je da pita za unučiće, stalno plače jer ih ne viđa"

Podeli vest

Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak neprestano privlače pažnju na sebe svojim ponašanjem, a kako prenose mediji, Darko je navodno Barbari dao zeleno svetlo da blati Marinu Gagić i Anu Sević, jer se navodno umorio od prepucavanja.

- Darko se umorio od prepucavanja sa Anom Sević i Marinom Gagić oko alimentacija i dece. Zato je sada odlučio da bojno polje prepusti svojoj dragoj Barbari koja nema dlake na jeziku i koja ume da bude baš bezobrazna. Zamolio je samo da njega ne uvlači, jer on ne želi da se petlja. Dosta mu je što se sudi sa Anom i Marinom i ne želi nigde više ni da ih pomene - kaže jedan od Darkovih bliskih saradnika.

Foto: printscreen instagram/barbara.bobak

Darko Lazić i Barbara Bobak

Ipak, kako se dalje navodi, u najtežoj situaciji je njegova majka Branka, kojoj je Darko navodno okrenuo leđa nakon što je ušao u vezu sa koleginicom.

U celoj ovoj situaciji najteže je zapravo Darkovoj majci Branki, jer žena zbog tih Barbarinih svađa i prepucavanja po medijima mnogo pati. Onda ona žena ni kriva ni dužna od sramote ne može da pozove ni Anu ni Marinu da pita za unučiće, da ode da ih vidi ili uzme kod sebe. Stalno plače, da nema unuku od drugog sina, poludela bi od tuge i briga. Jedva je izgurala prvu godinu bez muža i sve joj je teže i teže - rekao je izvor za Skandal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija