• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IDJ/Informer.rs

22.12.2021

12:31

ŠOK PROZIVKA! Marja Šerifović rekla za URAGANKE da su POLUMUTAVE: O tome može da se diskutuje tri dana!

Estrada

ŠOK PROZIVKA! Marja Šerifović rekla za URAGANKE da su POLUMUTAVE: O tome može da se diskutuje tri dana!

Podeli vest

Pevačica Marija Šerifović kritikovala je novu generaciju muzičkih numera!

Među njima se, na iznenađenje mnogih našla i jedna pesma popularne grupe "Hurricane", koju je izvela takmičarka u "Zvezdama Granda".

Foto: printscreen

Grupa "Hurricane"

Naime, jedna takmičarka u "Zvezdama Granda" nedavno je izvela numeru devojaka iz grupe 'Hurricane', a Marija je odabranu numeru okarakterisala kao 'polumutavu pesmu'.

- To je ovo sadašnje novonastalo moderno izgovaranje teksta, koje ja podvodim pod polumutavo. O tome može da se diskutuje tri dana - istakla je Šerifovićeva u emisiji, što je domaću javnost iznenadilo s obzirom na to da je pevačica pružila maksimalnu podršku devojakama iz grupe 'Hurricane' kada su našu zemlju predstavljale u Roterdamu, na pesmi Evrovizije.

Foto: HIT dodatak/informer

Marija Šerifović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija