• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: T. Matić

29.12.2021

22:37

Ana i Panda o seksu, marihuani, abortusima i rijalitiju ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD NJIHOVIH ODGOVORA

Instagram

Estrada

Ana i Panda o seksu, marihuani, abortusima i rijalitiju ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD NJIHOVIH ODGOVORA

Podeli vest

Ana Radulović i Stefan Milošević Panda, domaćini popularne emisije "Pitam za druga" na RED TV, pokazali su da se odlično slažu na poslu, ali ne baš toliko u privatnom životu!

 ukrstili mišljenja u "Ringu" na različite teme i pokazali da uglavnom imaju različita mišljenja. Dok je lepa voditeljka, koja je udata za pevača Mirčeta Radulovića, spremna da oprosti prevaru, njen kolega ipak smatra da svakom iskušenju treba odoleti. Za Anu je abortus opravdan samo u slučaju da žena ima zdravstvene probleme, dok Panda kaže da svako mora da ima pravo na izbor kad je reč o trudnoći! Radulovićeva nikada ne bi imala seks u rijalitiju, dok Milošević obožava da gleda vrele akcije "zadrugara".
 

Foto: Instagram

Stefan Milošević Panda,
Stefan Panda: Seks pred kamerama je super

Da li treba oprostiti prevaru?
- Zašto bi uopšte i došlo do prevare? Treba raditi na odnosu, muškarac i žena moraju da se trude da budu lepi i privlačni, ali i zanimljivi jedno drugom. Tada niko neće imati potrebu da švrlja sa strane. Imam savet za sve žene: Dočekajte muškarca kod kuće u donjem vešu i štiklama i neće pogledati drugu!

Da li rijaliti pravi zvezde?

- Da, ali rijaliti zvezde! Nikako ne mogu da ih poredim s ljudima koji godinama grade karijeru da bi postali to što su danas.

Treba li zabraniti abortus?

- Niko ne sme ženi da zabrani da ima pravo na abortus jer treba sama da odluči šta će raditi sa svojim telom. Postoje žene koje su prisiljene na neki seksualni čin i dete je plod traume. Zato moraju da imaju mogućnost da odu na kiretažu.

Legalizacija marihuane...

- Pristalica sam toga, pre svega u medicinske svrhe. Država bi na taj način zaradila ogroman novac! Svi bi od toga imali korist. U Vašingtonu su toliko zaradili od legalizacije kanabisa da su deo sredstava vraćali proizvođačima kako bi mogli da proizvode još više. Tamo su svi na dobitku.
Seks u rijalitiju?

- Apsolutno sam za to! Razumem ih, posebno mlade koji su u vezi. Ko bi mogao da se suzdrži deset meseci? Niko! Zbog posla redovno gledam kada neko vodi ljubav u "Zadruzi", bilo da je to ispod pokrivača, bilo u tuš-kabini. Naravno, i zbog voajerskih afiniteta, koje svi mi imamo u sebi, jer da ih nemamo, ne bismo masovno pratili rijalitije. Ne dopada mi se kada pojedini takmičari imaju seks pred svima, trebalo bi makar da se osame.

Foto: Instagram

Ana Radulović
Ana Radulović: Nikad javno, već samo u spavaćoj sobi

Da li treba oprostiti prevaru?

- Naravno! Ljudski je praštati. Čovek je veliki onoliko koliko može da oprosti. Ako neko prevari voljenu osobu, treba da prizna, a onda da se pređe preko toga i nastavi dalje. Prevare se dešavaju svima, ne mislim da je to nešto strašno.

Da li rijaliti pravi zvezde?

- Da. Mnogi su zahvaljujući učešću u rijalitiju napravili nešto od svog života i karijere. Sve je veći broj anonimnih pevača koji su nakon izlaska iz ovakvih šou-programa postali popularni, a samim tim i traženi po klubovima. I to samo zato jer su proveli neko vreme na televiziji i publika je mogla da ih upozna.

Treba li zabraniti abortus?

- Ne, jer postoje žene koje ne mogu da iznesu trudnoću i moraju na kiretažu. Abortus mi je prihvatljiv samo kad je zdravstveno opravdan! Imam sina, on je moje najveće blago i ne mogu da zamislim život bez njega. Po mom mišljenju, žena je uspela u životu ako se ostvari kao majka. Nažalost, oko sebe imam mnogo drugarica koje pate jer nisu uspele da zatrudne, a onda čujem da neko želi da abortira svoje dete. To mi nikada neće biti jasno!

Legalizacija marihuane...

- Nikad nisam probala "travu" i ne podržavam osobe koje je konzumiraju. Ne poznajem nikog ko to koristi, niti bih se družila s takvim ljudima. Moj suprug i ja smo veliki protivnici marihuane, jer vodimo zdrav život.

Seks u rijalitiju?

- Nikako! Čovek ne treba da deli najintimnije stvari sa celim svetom. Svi mi vodimo ljubav, ali televizija nije mesto za to. Nešto treba sačuvati i za spavaću sobu!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija