• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

30.12.2021

10:03

GLUMICA PORUČUJE PRED FINALNU EPIZODU HIT SERIJE:  Hana: Miloš i ja smo kao Molder i Skali!

Promo

Estrada

GLUMICA PORUČUJE PRED FINALNU EPIZODU HIT SERIJE: Hana: Miloš i ja smo kao Molder i Skali!

Podeli vest

Hana Selimović kaže da su Miloš Timotijević i ona u "Besi" kao agenti Foks Molder i Dejna Skali!

Glumica otkriva da su njih dvoje uloge Divne Dukić i Petrita Kocija delimično radili po uzoru na glavne likove iz kultne serije "Dosije Iks".

Divan partner

- Miloš i ja smo pre početka snimanja prve sezone "Bese" razgovarali o tome kako bismo najbolje mogli da dočaramo odnos Divne i Petrita. Pričali smo šta smo sve od filmova i serija gledali u prošlosti. Na kraju smo došli do odnosa između detektiva Skali i Moldera. Njih dvoje imali su specifičan odnos, koji je stalno bio na nekoj ivici. Nikada niste znali kada će taj odnos da pređe granicu poslovne saradnje. Upravo tako smo gradili odnos između Divne i Petrita - otkriva Hana.

Foto: Promo

Hana Selimović i Miloš Timotijević


Glumica dodaje da se na snimanju sprijateljila sa Timotijevićem.
- Malo je ljudi sa kojima postanem prijatelj posle nekog zajedničkog projekta. S Milošem se to dogodilo suptilno, neosetno, a opet smo izgradili čvrst odnos. Mnogo ga volim, predivan je tip i divan partner - priča Selimovićeva i dodaje da je uživala radeći sa Timotijevićem:

- Obožavala sam da ga gledam kada se iznervira i kako to onda potiskuje u sebi. Vidim da ključa od besa, ali bira reči i ton kojim se obraća svima na setu da ne bi nekoga uvredio. To mi je kod njega bilo veoma simpatično jer i u trenucima kada gori, on ostaje maksimalno profesionalan i fin prema svima.

Deda-stric mi je
Meša Selimović

Hana Selimović kaže da nikada nije imala protekciju zbog toga što je unuka čuvenog književnika Meše Selimovića.
- Moje prezime mi nalaže da se ponašam dostojanstveno i u skladu sa onim što se od mene očekuje. Meša Selimović je moj deda-stric. On je dobio mnogo književnih priznanja za svoja dela, ali ne može ceo vek da se cela naša porodica šlepuje zbog njegovog rada - priča glumica.


Iako su mnogi očekivali da Hana i Miloš završe u krevetu u drugoj sezoni "Bese", to se ipak nije dogodilo.
- Ne volim kada glumci u nekim filmovima i serijama posle scene seksa leže kao u kutiji šibica i prekriju se jorganom. Niko u stvarnosti tako ne radi. Sećam se da sam kao studentkinja glume osećala stid zbog golotinje, jer mi je bilo glupo da se skidam. A to je zapravo bio stid koji ti nametne sredina - priseća se Hana, kojoj je tada otac pomogao da se opusti u tim scenama:

- Rekla sam svom ocu, koji je tada još bio živ, da u filmu "Beli, beli svet" (2010) imam dosta scena u kojima sam naga. On mi je na to odgovorio: "Ne sećam se da smo te vaspitavali kao primitivku i puritanku. To je deo tvog posla. Ukoliko je dobar scenario i dobra uloga za tebe, ne razumem zašto je ne bi prihvatila. Imaš 22 godine."

Snimano u Estoniji

Poslednja, 10. epizoda druge sezone "Bese" emituje se večeras na TV Prva, a glavne junake u ovom hit trileru tumače Raša Bukvić, Arben Bajraktaraj, Miloš Timotijević, Hana Selimović i Milan Marić. Serija je pre mesec dana premijerno prikazana u Estoniji, gde se odvija deo radnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

EKSKLUZIVNO! MILOŠ TIMOTIJEVIĆ: Zbog "Bese" sam naučio ALBANSKI i trpeo UDARCE! Reditelji su me ranije uvek viđali kao sporednog glumca, a ja nisam hteo da...
Kultura

EKSKLUZIVNO! MILOŠ TIMOTIJEVIĆ: Zbog "Bese" sam naučio ALBANSKI i trpeo UDARCE! Reditelji su me ranije uvek viđali kao sporednog glumca, a ja nisam hteo da...

Miloš Timotijević postao je najtraženiji domaći glumac - u poslednje tri godine igrao je u najgledanijim domaćim serijama, "Južnom vetru", "Pevačici" i trenutno aktuelnoj "Besi". Popularni glumac u velikoj ispovesti za Hit otkriva da se na audiciji borio da dobije ulogu Petrita Kocija u "Besi", kao i da je morao da savlada albanski jezik i da istrpi brojne fizičke napore na snimanju te serije

22.12.2021

08:26

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija