• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

06.01.2022

14:12

TELO DŽEJA RAMADANOVSKOG IZMEŠTENO U DRUGU GROBNICU! Pokojni pevač sada počiva pored njega, a evo i zbog čega!

Estrada

TELO DŽEJA RAMADANOVSKOG IZMEŠTENO U DRUGU GROBNICU! Pokojni pevač sada počiva pored njega, a evo i zbog čega!

Podeli vest

Grobno mesto u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, gde je 2020. godine sahranjen Džej Ramnadanovski, poplavljeno je, te je telo pevača izmešteno u drugu grobnicu, uz saglasnost porodice.

Naime, grobnica u kojoj počiva Džej mora da se renovira, te je Novo groblje donelo odluku da njegova večna kuća bude odmah uz pokojnog Šabana Šaulića.

Grobnica Ramadanovskog nalazila se odmah na ulazu u Aleju, takozvanu zvezdu, te je to sada prazno. Na novoj grobnici Ramadanovskog neko je već ostavio srce. Goca Šaulić, udovica Šabana Šaulića, obišla je grobno mesto svog supruga nakon pomena Milutinu Mrkonjiću, gde je blizu sada i večna kuća kralja balada.

Foto: ATA Images

Džejova prijateljicu i menadžerku Andrijanu Tomanić objasnila je o čemu se tačno radi.

- Tu je curila neka voda, pa renoviraju grobnicu. Sada je blizu Mrke i Šabana. Mi smo i hteli da bude na tom mestu, ali tada nije bilo mogućnosti. Sada će biti sam u grobnici i - poručila je ona za 24sedam, dodajući da je sve obavljeno uz saglasnost porodice.

Foto: ATA Images

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija