• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

09.01.2022

19:13

JUTJUBERA OSTAVILA DEVOJKA?! Baka Prase obrisao ZAJEDNIČKE SLIKE sa Anjom: Godina mi se završila loše, a druga počela još GORE! (FOTO)

Printscreen You Tube

Estrada

JUTJUBERA OSTAVILA DEVOJKA?! Baka Prase obrisao ZAJEDNIČKE SLIKE sa Anjom: Godina mi se završila loše, a druga počela još GORE! (FOTO)

Podeli vest

Bogdan Ilić (Baka Prase) i Anja Blagojević sudeći prema objavama na društvenim mrežama nisu više zajedno.

Naime, jutjuber je sa devojkom otišao u Holandiju zbog loših komentara i pretnji koje je dobijao kada je njegova koleginica Kristina Kika Đukić oduzela sebi život. Ipak, izgleda da nije sve bilo po planu.

Foto: printscreen instagram

Profil Bake Praseta

Naime, Bogdan je sa društvenih mreža sklonio fotografije sa devojkom Anjom, a ona se fotografisala u svom domu i objavu okačila na Instagram stori.

Baka je potom napisao i poruku za sve na društvenim mrežama i istakao da mu je naišao težak period.

Foto: printscreen instagram

Bogdanova objava

- Primetio sam da je nekim mojim kolegama vrlo krivo što nisam propao posle cele situacije koja se dogodila prošlog meseca, i sad jer misle da sam dole, hoće da me šutiraju da ne mogu da ustanem. Jeste, pao sam u glavi, razmisljao sam dal da odustanem, ali posle svih vaših poruka podrške, odlučio sam da se vratim, i to sa dva klipa od po milion pregleda. Tim kolegama to bode oči jer su mislili da je meni došao kraj. Nemate, bre, pojma o životu, koliko je teško izdržati sve što se meni servira, al i dalje upirete prstom jer vas sujeta razvaljuje, a ne znate kad ste se rodili - napisao je Baka, pa dodao:

Foto: printscreen instagram

Objava Bogdana Ilića

- Godina mi se završila užasno loše i teško, počela je još gore i teže... Objaviću sutra zašto da vas ne crnim previše sad...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija