• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.01.2022

11:43

OGLASILA SE PEVAČICA IZ "ZVEZDA GRANDA" Otkrila da li je zaista ostavila muža koji je sve napisao na društvenim mrežama!

Youtube printscreeen

Estrada

OGLASILA SE PEVAČICA IZ "ZVEZDA GRANDA" Otkrila da li je zaista ostavila muža koji je sve napisao na društvenim mrežama!

Podeli vest

Brak pevačice Slađe Zubčević, učesnice u "Zvezdama Granda" delovao je idilično, a onda se oglasio njen suprug Aleksandro koji je otkrio da ga je žena ostavila.

Nakon njegovih navoda da ga je pevačica napustila i odlučila da se razvede, oglasila se i Slađa na svom Instagram profilu.

Foto: Youtube printscreeen

Slađa Zubčević

- Ostaću dosledna sebi, obećala sam da neću javno pisati o mom privatnom životu i neka tako i ostane. Mogu samo potvrditi informaciju da je tačna i dodati da svaka priča ima dve strane, tako i ova i to je to od mene- napisala je Zubčevićka.

Foto: Youtube printscreeen

Podsetimo, njen bivši izabranik oglasio se na svom Fejsbuku i javnost obavestio da je Slaša napustila njega, kao i grad u kome su živeli.

- Kao što moj uži krug prijatelja već zna, Slađa i ja više nismo zajedno. Napustila je Sarajevo, otišla za nekom novom srećom. Žao mi je što joj nisam pružio očekivano ali kao i sam život, sve ima svoj početak i svoj kraj. Želim joj svu sreću sveta jer je dobar čovek i drug. Molim sve prijatelje, kolege i drugove da me ne pitaju više za nju. Hvala- istakao je Aleksandro.

Foto: Youtube printscreeen

Slađa i Aleksandro

Nakon svoje objave, Zubčević je dobio ogromnu podršku, a ispod njegove objave nizali su se komentari i reči utehe. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija