• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer M.K

17.01.2022

13:22

NEPREPOZNATLJIVA Vesna Đogani objavila fotografiju iz prošlosti, ovako je izgledala pre nego što se udala za Đoleta!

Estrada

NEPREPOZNATLJIVA Vesna Đogani objavila fotografiju iz prošlosti, ovako je izgledala pre nego što se udala za Đoleta!

Podeli vest

Popularni estradno- bračni par Vesna i Đole Đogani danas imaju armiju fanova, sa kojim pevačica redovno komunicirana na društvenim mrežama i deli svoje svakodnevne rituale i obaveze. Međutim, jedan od njih izazvao ju je da pokaže kako je izgledala pre udaje za najpoznatijeg densera.

- Vi ste meni oboje top, ali veća faca bi bila da pokažeš sebe '90-tih, pa onda i njega - glasio je komentar na koji je Vesna sa zadovoljstvom odgovorila. 

- Nisam sigurna da sam bila "ta devojka" '90- tih, ali evo i mene - napisala je pevačica u opisu videa koji je sastavljen od njenih fotografija iz mladosti.

Foto: printscreen/Instagram

Vesna Đogani

Danas atraktivna plavuša pokazala da je u ranim 20-tim godinama bila zanosna crnka, a fanovi su se složili da je i tada bila prava lepotica. 

Foto: printscreen/Instagram

Vesna Đogani

- Bomba kako god da okreneš", "Prelepa si bila, a sad si još lepša", "Super si", i dalje se nižu komentari na Vesnine fotke iz mladosti.

Podtsetimo pevačica je nedavno otkrila da nije imala lak život, a jedan deo detinjstva provela je u sirotištvu u Zvečanskoj, gde ju je majka ostavila zbog nemaštine. 

- Ja moram da kažem da sam samo jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, krstili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje - ispričala je Vesna koja se nedavno sa suprugom rasplakala pred našim kamerama.

Foto: printscreen

Vesna i Đole

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nele

pre 2 godine

Zivi nismo dok ovo nismo videli, sta je sledece mozda neka nova namestaljka sa doletom..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59