• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer M.K

17.01.2022

16:07

ŠTA SU MU URADILE ĆERKA I VERENICA Lorena i Barbara uništile Darka, sad izgleda kao žena!

Dejan Živančević

Estrada

ŠTA SU MU URADILE ĆERKA I VERENICA Lorena i Barbara uništile Darka, sad izgleda kao žena!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Barbara Bobak ne prestaju da iznenađuju sve svojim objavama na društvenim mrežama.

Darko Lazić ovog puta bio je maskota za šalu njegove verenice Barbare i ćerke Lorene koju je dobio u braku sa pevačicom Anom Sević. Naime njih dve su njega molile da im dopusti da ga našminkaju.

- Aj molim te, aj pusti nas da te šminkamo. Brate skinućeš odmah, nama znači mnogo, a tebi je to ništa. Molim te, samo malo da te našminkamo, malo senke na oči i maskare i to je to- bila je uporna Barbara, iako je Darko sve vreme odbijao.

- Ajde što si pe*er, samo malo nas pusti da te našminkamo- uzvratila je i na kraju izgurala svoje, a konačni ishod pevač je ovekovečio fotografijom na svom Instagram profilu koja će vas dovesti do suza.

Foto: Instagram

Našminkani Darko Lzić

Ne samo da je našminkan i sa veštačkim trepavicama, već su uspele i da mu nalakiraju nokte, a pravi haos nastao je kada je izrevoltirani Darko shvatio da u kući nema acetona kojim bi obrisao šljokice sa noktiju, međutim Barbara je od smeha jedva došla do reči i kratko mu uzvratila.

- Ne rade apoteke, šta da ti radim ja sad!- odbrusila mu je verenica.

Podsetimo, pre nekoliko dana Darko Lazić zaprosio je svoju devojku, a ona je sliku prstena okačila na svom Instagram profilu i izazvala lavinu komentara, a potom objasnila kako se to zapravo desilo.

- Što se veridbe tiče, znam da su svi očekivali neki grandiozni momenat, ali to jednostavno nismo mi i još važnije od svega, nisam ja! Molila sam boga samo da me ne zaprosi za doček Nove godine jer je to toliki kliše da mi se povraća - rekla je kroz smeh Barbara

Foto: Instagram

Darko i Barbara

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59