• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

18.01.2022

10:09

MUŽ JE PRONAŠAO U KREVETU S KOLEGOM Poznata voditeljka Tamara Grujić progovorila o svom problemu!

Estrada

MUŽ JE PRONAŠAO U KREVETU S KOLEGOM Poznata voditeljka Tamara Grujić progovorila o svom problemu!

Podeli vest

Poznata voditeljka živi povučeno, a sada je otkrila da i ona ima probleme.

Poznato televizijsko lice Tamara Grujić ima supruga s kojim radi na istom projektu i ćerkicu. A sada je otkrila kako je jednom prilikom završila u krevetu s toncem:

Foto: printscreen instagram

Zatekao ju je u čudnoj situaciji... Tamara sa suprugom

- Pre par meseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Možeš misliti. Izađe napolje ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim i krene da me zove: “Tamara, Tamara” - započela je priču voditeljka.

- U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: "Gde je Tamara, je l’ kod tebe”, a ovaj kaže: “Ne.” Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: “Nema veze ona se uvek vrati"- ispričala je kroz smeh Tamara u emisiji Marije Kilibarde.

Foto: Printscreen You Tube

Mesečarenje je umalo koštalo braka... Tamara

- Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: "Gde si ti celu noć?", kažem: "Ja otišla kod Brane", a Brana priča sledeću priču.

- Dva ujutru ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu celo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene.

Ispostavilo se da voditeljka "Radne akcije" mesečari, još od malena.

- Dugo nisam mesečarila, u dvadesetim recimo nisam uopšte, počela sam od kako sam sa Vukom, koji me tako usred noći uhvati kako stojim kao kip u ćošku. Onda me on uhvati pa me vrati jer čoveka koji mesečari ne treba buditi. Primetili smo da je čerka Lenka to nasledila od mene - rekla voditeljka koja je 2019. godine rodila Lenku, od koje se ne odvaja čak ni kada ide na posao.

- Bog nije mogao da nam pošalje boljeg asistenta. Lenka, inače, plače samo kad je gladna i kad joj se spava. I to ponekad, nije pravilo. Mnogo je dobra, zahvalna i nasmejana - izjavila je Tamara za magazin Hello! i dodala da su suprug i ona dugo čekali da postanu roditelji da bi poželeli da ćerku nekome ostave.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija