• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz.ba/Informer.rs/D. I.

24.01.2022

21:08

ŠABANOV KUM ME JE RAZOČARAO, S GOCOM SU SE STRASTI SMIRILE Oglasila se supruga Šaulićevog klavijaturiste, najavila žalbu zbog presude Turčinu!

Insajder/printscreen

Estrada

ŠABANOV KUM ME JE RAZOČARAO, S GOCOM SU SE STRASTI SMIRILE Oglasila se supruga Šaulićevog klavijaturiste, najavila žalbu zbog presude Turčinu!

Podeli vest

Suđenje povodom smrti Šabana Šaulića i Mirsada Kerića koji su 17. februara 2019. godine izgubili život u saobraćajnoj nezgodi u Nemačkoj, mnoge je razočaralo

Alsin Levent osuđen je na tri godine i tri meseca zatvora zbog izazaivanja saobraćajne nezgode u kojoj su stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić. Ova presuda razočarala je Gordanu Šaulić, a posebno Ružicu Kerić, Mirsadovu supruguu koja zbog bolesti nije mogla da prisustvuje suđenju. Njen sin Denis izvređao je Leventa, a ona se oglasila i otkrila šta se krije iza suđenja koje naziva sramnim:

- Ne, nisam mogla da odem. Poznajući sebe ne bih mogla mirno da sedim, ne bih mogla ubicu mog supruga, oca naše troje dece da gledam. Mislim da bi se u meni ponovno probudio sav taj bol, sva ta, slobodno mogu da kažem, mržnja prema tom čoveku, koji je na takav način ubio, kažem slobodno - ubio dvojicu nedužnih ljudi- rekla je Ružica i odmah se osvrnula na presudu kojom je izrazito nezadovoljna.

Foto: printscreen instagram

Mirsad i Šaban

- A, još kada sam čula za presudu, onda je još bolje da nisam otišla. Pa, za ljude koji nisu vakcinisani, a namerno su zarazili druge osobe koronom, kazna je pet godina, a on je dobio tri godine. Odmah sam preko mojih advokata uložila žalbu, i evo sada javno kažem da tako lako odustati neću- poručila je Ružica Kerić za Avaz.ba.

Foto: Tviter

Ružica i Mrsad

Sin Ružice i Mirsada, Denis, koji je prisustvovao suđenju, pobesneo je i u jednom trenutku se obratio Leventu, koji je sve vreme skrivao lice.

- A onda mu je moj Denis rekao da ne bude kukavica i da skloni tu knjigu ili novine kojima se sakrivao, da porodicu nastradalih pogleda u oči. Ako je mogao u pijanom stanju, bez vozačke dozvole da vozi, onda neka bude hrabar u susretu sa porodicama Šaulić i Kerić.

Foto: printscreen facebook

Alsin Levent

- Onda se u tu raspravu uključio i njegov advokat, ali Denis je i njega ućutkao. Šta je trebalo, da mu moj Denis kaže: 'Ma, super što sam te video, baš si mi drag'. Dakle moj Denis je reagovao samo verbalno, ali nikakvog fizičkog obračuna nije bilo kao što su to neki mediji pisali. Na suđenje nije došao Slobodan Stojadinović Bobi, ali ja sam znala da će iskoristiti svoje povrede da ne dođe. A, znao je za srpske medije da izjavljuje i kaže kako je sa Šabanom stradao dečko muzičar. On i moj Mirso su bili jako dobri, privatno kontaktirali, i da nakon svega mog Mirsu nazove 'dečko muzičar'. Pa oni su 15 godina sarađivali. Ma, razočarana sam u mnoge ljude, ali ja ne odustajem- rekla je Ružica i dodala da ju je nakon presude odmah nazvao porodični advokat.

Foto: InformerDN

Goca i Šaban s kumom Slobodanom

- Rekao mi je kako je presrećan što nisam bila na suđenju. Pre svega zbog moje bolesti, a onda i zbog moje reakcije, a koja bi bila, sada mogu slobodno da kažem - stravična! Uložena je žalba, nadam se da ću se ja do tada oporaviti. E, tada će tek da bude skandal kada se ja na suđenju pojavim. Svaki dan molim dragog Boga da budem smirena kao moj Mirso,ali jednostavno ne mogu, to je jače od mene- ispričala je Ružica, a na pitanje da li joj je ipak žao što nije otišla na suđenje odgovara:

- I jeste i nije, ali tu je isto veliku ulogu odigrao i moj sin Denis koji me je molio danima da ne idem, jer zna kakva sam,a kao što rekoh prevagnula je i moja bolest.

Za kraj Kerićeva otkriva u kakvom je odnosu sa Gordanom Šaulić, udovicom pokojnog pevača.

- Nakon te užasne nesreće nije bio baš za pohvaliti. Ali, kada su se strasti smirile, Goca i ja smo imale jedan poduži telefonski razgovor, izvinile smo se jedna drugoj, a danas mogu da kažem da imamo korektan odnos. I ona i ja , svaka od nas sve to boluje na svoj način- zaključuje Ružica Kerić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija