• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.01.2022

12:01

VERICA RAKOČEVIĆ POZIRALA U MINIĆU U 74. GODINI! Isprozivali je na društvenim mrežama: Gospođo ne glumite devojku zato što imate mlađeg dečka!

Estrada

VERICA RAKOČEVIĆ POZIRALA U MINIĆU U 74. GODINI! Isprozivali je na društvenim mrežama: Gospođo ne glumite devojku zato što imate mlađeg dečka!

Podeli vest

Modna kreatorka Verica Rakočević u 74. godini izgleda neverovatno, a na tome joj mnogi zavide.

Verica je aktivna na društvenim mrežama, a jednom objavom na Instagramu privukla je veliku pažnju.

Naime, Verica je pozirala u kratkom kaputu ispod kojeg je nosima mini suknju i čizme do kolena, a duge noge istakla je u prvi plan.

Ipak, ovo izdanje se nije svidelo svim korisnicima popularne društvene mreže, pa su se mogli naći i negativni komentari.

- Prihvatite godine, gospođo. Ne možete glumiti devojku zato što imate dečka mojih godina - glasio je jedan od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lana

pre 2 godine

A šta je baka očekivala , da je pohvalimo zato što je " zgodna" , ahahaha ahahaha , očigledno nema ogledalo , a i njen dečko je siroma postao deda pre vremena . Žena izgubila i kompas i ogledalo.

shira elijah

pre 2 godine

Bivši i ja smo prekinuli prije godinu i 2 mjeseca, a ja sam bila u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile prekinute. Pokušao sam doći do njega na društvenim mrežama, ali me maknuo s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svaki dan sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i beba nije imala godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla i nemam novca za brigu o bebi. Bio sam jadan u životu pa sam zaplakao sestri i rekao joj svoj problem i rekao da zna za moćnu čaroliju bačenu dr apatu koja joj pomaže kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-pošte i rekao je da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekla da će mi pomoći da razbijem čaroliju kako bi mi se moj muž zauvijek vratio i da će biti moj. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čarobnjaku. Molim se da će dugo živjeti i raditi više od svog prekrasnog djela. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On ti može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: dralaba3000@gmail.com ili ga možete dobiti putem njegovog vibera/whatsappa: +1(425) 477-2744

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija