• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

02.02.2022

13:01

CECA SE OGLASILA NAKON RASKIDA! Ovako je počela njena veza s Bogdanom, pevačica napravila PRVI KORAK!

printscreen

Estrada

CECA SE OGLASILA NAKON RASKIDA! Ovako je počela njena veza s Bogdanom, pevačica napravila PRVI KORAK!

Podeli vest

Vest da su raskinuli popularna pevačica i njen partner, šokirala je javnost

Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović potvrdili su informaciju da su okončali vezu i to u prijateljskim odnosima.

Foto: ata images/ e-stock

Bogdan i Ceca

-Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života - izjavili su Ceca i Bogdan, a njihova ljubav počela je još pre godinu dana.

Njih dvoje prvi put su viđeni zajedno u javnosti početkom 2021. u jednom prestoničkom restoranu, i od tada se gotovo ne razdvajaju. Kao bomba tada je odjeknula vest da je Ceca ponovo zaljubljena u ljubavi i da je sreću pronašla kraj devet godina mlađeg biznismena.

Foto: ATA Images

Uživali u vezi... Ceca i Bogdan

Kako se navodi, Ceca i Bogdan upoznali su se na rođendanu pevačicine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - rekao je tada izvor za medije.

Foto: paparazzo lov printscreen

Ceca i Bogdan

- Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala.

Koliko je ova veza od samog početka bila ozbiljna, potvrdio je i Ražnatovićkin odlazak 19. januara ove godine u Kragujevac, na krsnu slavu porodice Srejović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

GLUPO JE OCEKIVATI DA TAKVA VEZA OPSTANE...OSTVARENOJ ZENI KAO STO JE ONA TESKO JE PARIRATI,NJOJ TREBA 5 U 1 A NE SAMO DA JE LEP.

SNIPER

pre 2 godine

Ajde bre , hvala bogu da se otarasio matore profuknjace Mlad i pametan decko moze sebi naci adekvatnu partnerku a ne novu mamu

Milko

pre 2 godine

De bre baba uozbilji se,izigravaš klinku a na pragu pet banki.Ponašaš se kao Era Ojdanić.Ne brukaj decu i pok.komandanta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija