• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

03.02.2022

07:30

POSLE GODINU DANA PUKLA LJUBAV PEVAČICE I MENADŽERA! Ceca raskinula sa Bogdanom!

ata images/ e-stock

Estrada

POSLE GODINU DANA PUKLA LJUBAV PEVAČICE I MENADŽERA! Ceca raskinula sa Bogdanom!

Podeli vest

Ceca Ražnatović (48) raskinula je sa Bogdanom Srejovićem (38) posle godinu dana veze!

Folk zvezda rešila je da stavi tačku na ljubav sa menadžerom čim se vratila sa odmora na Maldivima.

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života - potvrdila je Ceca informaciju o raskidu, ali nije želela da govori o detaljima.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Svetlana Ceca Ražnatović

Emocije se ugasile

Kako Informer saznaje, par se posvađao sredinom januara, pa je Ražnatovićeva spakovala kofere i otputovala.

- Otišla je na Maldive s prijateljima kako bi razmislila o njihovom odnosu. Godinu dana su bili nerazdvojni i lepo su se slagali. Ceca je upoznala Bogdanovu ćerku Iskru, a on njenu decu Anastasiju i Veljka. Zajedno su putovali na Kopaonik, Kipar... Međutim, u poslednje vreme je osetila da se hladi i da to više nije to... Osim što su im se emocije ugasile, počeli su i da se svađaju - otkriva izvor Informera i dodaje da je Ceca odluku o raskidu donela na Maldivima:

Bogdanov otac Miloš:
Neću da im se mešam

Bogdanov otac Miloš kaže da se ne meša u sinovljev odnos sa Cecom.

- Nezahvalno je da to komentarišem. Nisam im se mešao ni u vezu, pa neću ni u raskid. Odrasli su ljudi, ako je to njihova zajednička odluka, poštujem je - kratko je rekao bivši sportista.

- Čim se vratila sa odmora, rekla je Bogdanu da želi da raskinu, ali da se nada da će ostati u dobrim odnosima. On je to mirno prihvatio, nije bilo nikakve svađe.

Foto: Informer DN/Aleksandar Jovanović Cile

Ceca i Bogdan dok su bili zajedno

Voli mlađe

Da je njihova veza pred krahom, počelo je da se šuška kad je Bogdan u ponedeljak uveče viđen na koncertu Lene Kovačević s atraktivnom crnkom. Svi su se pitali ko je devojka koja mu pravi društvo, a menadžer se na Instagramu pravdao da je reč o njegovoj prijateljici Jeleni Vojinović:

"Jelka je moj brat i jedna od mojih najboljih drugarica više od 15 godina."

Foto: printscreen

Bogdan i Ceca

Podsetimo, Ceca i Bogdan upoznali su se krajem 2020. na rođendanu zajedničke prijateljice. Odmah su se dopali jedno drugom i uskoro su uplovili u vezu. Ceca je i pre Bogdana imala mlađe momke, pa joj nije smetala razlika u godinama.

- Više mi prijaju mlađi, bolje se razumemo! - rekla je tada Ceca.
 

Foto: printscreen

Bogdan i Ceca

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 2 godine

Bogdan je raskinuo sa Cecom, a ne Ceca sa Bogdanom......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija