• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer.rs

08.02.2022

00:15

KOMŠIJE OTKRILE JEZIVU TAJNU! Neobične stvari se događaju ispred stana Ane Bekute?!

Darko Cvetanović

Estrada

KOMŠIJE OTKRILE JEZIVU TAJNU! Neobične stvari se događaju ispred stana Ane Bekute?!

Podeli vest

PEvačica Ana Bekuta je i dalje u žalosti zbog gubitnka voljenog Milutina Mrkonjića, a njene komšije kažu da je retko viđaju i da ni sa kim ne komunicira.

Nedavno je izašla vest da je ispoštovala sve običaje koje je trebalo da završi u proteklih 40 dana. Navodno, neke komšije su primetile da se veoma čudne stvari dešavaju ispred njenih ulaznih vrata.

- Ta žena je dolazila dva puta, a Ana Bekuta tada nije bila kod kuće – započinje izvor i dodaje:

Foto: Z. K. Munja/Instagram Zvezde Granda

Ana Bekuta

- Da ne grešimo dušu, možda je ona samo došla da poseti Anu, ali nam je čudno… Što se onda zadržavala toliko kod vrata. Nešto je i mazala oko štoka, a posle sam čula da je bila i na grobu Mrkinom. Sve mi je to baš jezivo, Ana je utučena i tužna, žena je u žalosti… Ako joj sad neko nešto baje, onda stvarno nema smisla. Nije ona to zaslužila - navodi izvor.

- Opet kažem, možda je ta pevačica imala najbolje namere, mada nam je svima iz zgrade sumnjiva, kako to da dolazi baš kada Ana nije tu i još je viđena i na groblju. Ani sad samo fali da joj neko podmeće crne magije i gluposti. Možda ona žena u to i ne veruje, ali ima svega, ima neka viša sila i to nije za igranje. Samo da Bog njoj podari sreće i zdravlja, jaka je ona, ali bi morala da obrati i pažnju ko joj se mota oko stana, ima danas mnogo zlobnih ljudi - zaključio je izvor.

Foto: Insajder

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija