• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

10.02.2022

15:02

EVO KO JE DEČKO KOM JE PETRA REKLA DA GA VOLI USRED SKANDALA SA SAVELJIĆEM!

printscreen

Estrada

EVO KO JE DEČKO KOM JE PETRA REKLA DA GA VOLI USRED SKANDALA SA SAVELJIĆEM!

Podeli vest

Košarkaš Vlade Divac pretukao je bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge.

Do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige, Petra, požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Porodica Divac se nije oglašavala povodom skandala, a mlada bologerka, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, i podelila sliku sa svojim dečkom Mihajlom Veruović.

Foto: printscreen

- Volim te! - napisala je ona kratko, dok njih dvoje, inače, često postavljaju zajedničke fotografije na društvene mreže.

Često poziraju zagrljeni, poljubaca ima na pretek, a evidentno je da su zaljubljeni do ušiju jedno u drugo.

Foto: printscreen

Kako je napisano na Fejsbuku Mihajlo Veruović je iz Prijepolja, odakle je i Petrin otac i proslavljeni košarkaš Vlade Divac, a trenutno živi u Beogradu.

Kako piše na Instagramu, gde je takođe veoma aktivan, piše da je sportista, a završio je Višu medicinsku školu.

Foto: printscreen

Mladi Veurović je pre godinu dana u Prijepolju plivao za Časni krst.

Podsetimo, kako tvrdi naš dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smeštaj u Americi. Očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Prema njihovim rečima, situacija je bila napeta, Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja. Pali su šamari, pa su Bodiroga i konobar skočili da ih razdvajaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija