• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

10.02.2022

21:05

DOKLE ĆEMO DA GOSTIMO LAJAVU HRVATSKU PEVAČICU?! Seve je budala! Zabranite joj ulazak u Srbiju

ATA Images

Estrada

DOKLE ĆEMO DA GOSTIMO LAJAVU HRVATSKU PEVAČICU?! Seve je budala! Zabranite joj ulazak u Srbiju

Podeli vest

Severina Vučković drznula se da dođe u Srbiju nakon što je pre četiri meseca optužila Srbe za nepostojeći genocid u Srebrenici!

Hrvatska pevačica je u sredu snimila spot u Beogradu, a onda se od medija krila ispod maske, kapuljače i sunčanih naočara, iako je bio mrkli mrak!


Dolazak lajave pevačice u Beograd, koja žigoše čitav srpski narod kao zločinački i genocidan, šokirao je javnost. Među prvima su se oglasili Aleksandar Stanimirović iz "Amadeus benda" i trubač Dejan Petrović, koji su pozvali na bojkot njenih nastupa i zabranu ulaska u Srbiju. Aca je šokiran što se Hrvatica usudila da ponovo kroči ovde!

- Bože, budale, strašno je sve što je rekla! Ili joj treba zabraniti ulazak u zemlju, ili je dodatno oporezovati. Ne znam iz kojih pobuda ona priča tako o nama kad sa jednim Srbinom ima dete, a za drugog je bila udata. Verovatno hoće da bude u centru pažnje jer nema hit - kaže klavijaturista "Amadeus benda", kojem nije jasno kako je Sadiku Hasanoviću i Jadranki Barjaktarović zabranjen ulazak u zemlju jer su pljuvali po Srbima, a Severini nije:

- Kako je to moguće?! Moraju isti aršini da važe i za nju.

Najbolji srpski trubač Dejan Petrović pozvao je sve da bojkotuju Severinine nastupe.

Foto: Dejan Živančević

Dejan Petrović

- Ako je istina da je rekla da smo genocidan narod, onda treba da je bojkotujemo i ne idemo na njene nastupe. Ali, nažalost, mi sve više obožavamo one koji nas pljuju! Severina će opet doći u Srbiju i puniti Arenu. Nikada se nećemo opametiti! Eto, mene su pljuvali jer sam snimio spot za pesmu o Kosmetu sa crnkinjom iz Konga. Žena, koja slavi Svetog Jovana, obukla je srpsku narodnu nošnju jer sam želeo da promovišem srpsku kulturu van granica. Zbog toga su me okarakterisali kao srpskog izroda, a ne smeta im to što Severina pljuje po Srbima! I pre će otići nju da slušaju nego mene ili bilo koga drugog. Potpuno smo pogubili konce!

I Mia Borisavljević smatra da treba ignorisati Severinu.

Foto: TV Pink printscreen

Mia Borisavljević

- Treba se praviti kao da ne postoji! Ali to se kod nas neće desiti... Pa Dino Merlin je rekao mnogo gore stvari o Srbima, pa je napunio pet Arena u Beogradu. Šta bi bilo da je neko od nas pljuvao po Hrvatima, pa otišao tamo? Mi bismo kod njih verovatno bili zabranjeni, a u Srbiji se to neće desiti - završava priču Mia.

Lepa Lukić pevačica 

Ne mogu ja da joj zabranjujem ulazak u Srbiju, tu je država, pa neka se bavi njome. Ta žena stalno pljuje po nama, a ovde dolazi da zarađuje i snima spotove. Na šta to liči?!

Ovako je Severina pljuvala Srbe

* Ispala sam najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid. Radi se o tome da bi, ako je bio genocid, Srbija trebalo da platiti odštetu. Zato Srbi ne priznaju da se to tako zove.

* Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom jer on ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid.

* "Dodirni mi kolena" nije pesma beogradske grupe "Zana", nego albanske autorke Zane Nimani. Snimila sam je u znak podrške albanskom narodu u borbi za oslobođenje Kosova od srpske okupacije.

* Jedan čovek je imao čudna razmišljanja o neistomišljenicima Hrvatima. Zvao se Mladić ili Hitler.

* Jadranka Kosor me je pozvala da pevam u Kninu za "Oluju" i pristala sam.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZAvram

pre 2 godine

Зар овој по.но глумици није забрањен улаз у Србију? Због чега нас надлежни понижавају? Ако смо геноцидни, због чега долази у нашу Србију? Због новца, наравно! Њен долазак, после свих изјава и најгорих увреда према нашем народу, ова сподоба не заслужује да икада више ступи на свету српску груду! Најснажнија подршка свим уметницима, који позивају на бојкот сподобиних наступа! Море, забранити јој улазак док је жива! Србијо, не понижавај се више!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak!
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak!

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!
Live TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u selu Banjsko Polje kod Bora i još nije pronađena! Posle opsežne potrage u kojoj je učestvovalo na hiljade spasilaca uz pomoć helikoptera i dronova, pretraga terena je obustavljena, a istražuje se i mogućnost otmice. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Nebojša Perović, advokat.

29.03.2024

10:00

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija