• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

14.02.2022

07:37

NA IVICI SAM BANKROTA! Suzana Mančić decenijama je samohrana majka, a sada je otvorila dušu o problemima!

Estrada

NA IVICI SAM BANKROTA! Suzana Mančić decenijama je samohrana majka, a sada je otvorila dušu o problemima!

Podeli vest

Najpoznatija Loto devojka, iako uvek nasmejana, sada je otkrila da joj nije lako

Suzana Mančić poznata je po širokom osmehu i nonšalantnosti, ali i ona ima svoje probleme. Međutim, s obzirom na to da je veoma uspešna dama sa javne scene, Suzana se uvek snalazila i nije joj teško padalo to što je ćerkama bila samohrani roditelj. Ona je sada priznala da Dan zaljubljenih neće provesti sa svojim suprugom Simeonom Ocomokosom, već sama.

Foto: ATA Images

Neće kod muža za Dan zaljubljenih... Suzana Mančić

- Neću se zbog Dana zaljubljenih vraćati u Atinu, biću sama. Poklon nisam pripremila, zato što je Simeonu pre desetak dana bio rođendan, onda mu je bio imendan, sad još i poklon za praznik, stvarno ne mogu, na ivici sam bankrota - kaže Suzana koja voli odlaske u Grčku.

- Divno sam se provela, često sam u Atini i tamo se odmorim. Prvo, tamo nemam nikakvih obaveza, ponesem neku lepu knjigu, nađem se sa rođacima i prijateljima, tako da mi je tamo božanstveno - ističe voditeljka koja je već decenijama samohrana majka Teodore i Natalije Kunić, koje je dobila u prvom braku.

Foto: Insajder/Marko Đoković

- Godinama sam samohrana majka, što nije strašno s obzirom na moj finansijski status jer sam uvek bila uspešna i imala dovoljno novca za jedan lagodan život. Ali pitanje egzistancije samohranih majki, treba postaviti običnim ženama, koje nemaju krov nad glavom, redovna primanja i stalni posao, ali ni pomoć od oca dece. To je strašno, a za mene je to ipak bilo kao laka prehlada - kaže Suzana, koja smatra da se ne treba tako lako odlučiti za razvod:

- Ljubav dođe pa ode, ljudi naprave loše procene, ali ne treba tako lako odustajati, pogotovo kada su deca tu. Postoji u svakom slučaju jedan trenutak kada moraš da doneseš odluku, koja bi bila pre svega najbolja za tebe, da bi bila dobra, normalna i zdrava majka svojoj deci, pa onda i za sve ostalo.

Voditeljka je otkrila da nije uvek bila uspešna, kao i da je imala problema tokom odrastanja:

- Bila sam balerinica kada sam bila u osnovnoj školi i pohađala sam paralelno dve škole, osnovnu i baletsku školu. Nisam imala sreće i mnogo sam izrasla i izbacili su me iz baletske škole - otkrila je Suzana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija