• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.S.

14.02.2022

13:35

BIVŠI MUŽ SLOBINE ŽENE IM DAO BLAGOSLOV! Jelenin nekadašnji suprug otkrio šta misli o Radanoviću, a OVAKO ON IZGLEDA!

privatna arhiva

Estrada

BIVŠI MUŽ SLOBINE ŽENE IM DAO BLAGOSLOV! Jelenin nekadašnji suprug otkrio šta misli o Radanoviću, a OVAKO ON IZGLEDA!

Podeli vest

I Đuričaninova već ima jedan brak iza sebe

Slobodan Radanović i Jelena Đuričanin danas su se venčali u manastiru Svete Trojice u Dubici, a ono što malo ko zna je da im je ovo oboma drugi brak.

Javnost je imala priliku da Slobinu bivšu ženu, Kiju Kockar, gleda pred kamerama rijalitija Zadruga 1, kada ju je prevario sa Lunom Đogani. Ova ljubavna drama se odvijala mesecima, a priča o ljubavnom trouglu čiji je bio akter ga je, pored izuzetnog pevačkog talenta, vinula u zvezde.

Tada su svi saznali kako izgleda i ko je Kija Kockar, ali o Jeleninom prethodnom braku se vrlo malo pisalo.

Jelenin prvi suprug, s kojim ima dvoje dece, jeste biznismen Igor Marković, koji živi i radi u inostranstvu i kako je rekao ranije za medije on od početka podržava romansu bivše supruge i Radanovića jer mu je najbitnija da je majka njegove dece srećna i ispunjena.

Foto: privatna arhiva

- Jelena i ja odavno nismo zajedno, iako smo još u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa - rekao je pre tri godine Marković.

Jelenin bivši je da njih dvoje imaju iskren odnos, tako da je među prvima saznao da mu se žena viđa sa Radanovićem.

- Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje dece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže - pričao je tada Igor za Informer.

Marković je imao prilike da upozna popularnog pevača i o njemu ima samo reči hvale.

Foto: Printscreen/Instagram

- Naravno da smo se upoznali. On je jedan fin i kulturan mladić - kaže naš sagovornik.

Kada smo ga upitali kako će reagovati ako Jelenina i Slobina veza postane toliko ozbiljna da se kruniše brakom, Marković kao iz topa odgovara:

- Pa zašto bi mi to smetalo? Želim joj svu sreću ovog sveta, jer samo srećna žena može biti dobra majka našoj deci.

U javnosti se dosta spekulisalo čime se bavi bivši muž Slobine žene, a pominjani su i neki ilegalni poslovi, što Igor oštro demantuje.

Foto: privatna arhiva

- Istina je da sam vlasnik jednog restorana u inostranstvu. Osim toga se bavim trgovinom nekretnina. Svakakve gluposti su se pisale vezane za moje zanimanje, pa mi je važno da sve to lepo objasnim - kaže Marković.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
isabella

pre 2 godine

Moje ime je Shira elijah, dijelim ovo na svjetskoj bazi na svojoj istinitoj životnoj priči, želim da svijet zna za dr. Alaba super covjek koji je mocan i pošten,imala sam problema sa mužem i on se razveo od mene,samo zato što nisam imala dijete za njega nakon 9 godina braka i svugdje tražim pomoć,znam da bi mi netko mogao pomoći i pogledajte sam oglas na internetu koji je podijelila jedna gospođa koja govori o dr. Apati. Za primjer kako je dobio pomoć od njega u roku od 24 sata, brzo sam kontaktirao dr. Alabu. Uzor mi je također rekao da će mi pomoći oko mog problema u roku od 24 sata. Nisam bila sigurna u njegove riječi, do sada mi je vratio muža za manje od 24 sata i od povratka muža ja sam najsretnija žena na svijetu, sad sam trudna sa svojim sinčićem, svjedočim danas jer Rekao sam dr alaba. Model o kojem ću informirati svijet o njemu, pa čak i za one kojima je potrebno rješenje u svojim životnim problemima, javite mu se već danas i imate svoje rješenje putem:dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija