• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

18.02.2022

12:50

PUSTOŠ U ŠABANOVOJ KUĆI U KRČEDINU! Nakon smrti folk legende, ovako sada izgleda njegovo omiljeno mesto!

Informer

Estrada

PUSTOŠ U ŠABANOVOJ KUĆI U KRČEDINU! Nakon smrti folk legende, ovako sada izgleda njegovo omiljeno mesto!

Podeli vest

Kralj narodne muzike preminuo je pre tri godine, a njegova kuća u Krčedinu potpuno je prazna

Od smrti Šabana Šaulića juče se navršilo tri godine i njegovi najmiliji obeležili su datum njegove smrti pomenom na Novom groblju.

Foto: printscreen

Juče obeležen pomen Šabanu Šauliću

O njegovoj karijeri, ali i životu znalo se mnogo toga, pa tako i to da je njegova oaza mira bila u Krčedinu, gde je imao vikendicu koju je kupio osamdesetih godina i gde je poslednjih godina svog života provodio najveći deo svog slobodnog vremena.

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

Kuća u Krčedinu prazna...

Pevač je u ovoj kući na obali Dunava provodio mnogo vremena, okupljajući prijatelje, a obožavao je i da peca na reci koja mu je doslovno isped kuće.

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

Međutim, od Šabanove smrti imanje je pusto i retko ko dolazi. Najviše je dolazio pevačev sin Mihajlo koji je u ovoj kući proslavio i svoj rođendan jedne godine. 

A Šabanove komšije otkrile su da je upravo Mihajlo taj koji najviše dolazi:

- Dolazi Mihajlo najviše, Goca desetak puta. Dolaze, dolaze. Krčedin je posebno voleo, kući nije odlazio - sa posla, sa aerodroma dođe direktno ovde - prisetili su se meštani ovog mesta prošle godine.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija