• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

21.02.2022

14:34

ISPLVALA ŠOK PREPISKA! Jasna Šekarić ubeđivala Leu na PREKID TRUDNOĆE: MOLIM TE DA ABORTIRAŠ, RECI DA SI IMALA SPONTANI!

printscreen instagram

Estrada

ISPLVALA ŠOK PREPISKA! Jasna Šekarić ubeđivala Leu na PREKID TRUDNOĆE: MOLIM TE DA ABORTIRAŠ, RECI DA SI IMALA SPONTANI!

Podeli vest

Naša legendarna streljašica Jasna Šekarić ubeđiala je svoju ćerku Leu da se vrati u Srbiju.

Sajed Abubakr, i dalje stojeći iza svoje tvrdnje da je da njegova tašta od prvog dana bila protiv njihove veze. Prema porukama koje su se pojavile u medijima, može se zaključiti da Jasna smatra da Lei dete nije potrebno jer u Egiptu nemaju uslova za život.

- Jasna me je oduvek mrzela zbog moje nacionalnosti. Bila je s Leom i sa mnom ovde tri meseca u Egiptu. Ja sam nju poštovao kao svoju taštu. Ona se igra sa Leinim umom i vrši nad njom uticaj, samo zato što me mrzi. Ja samo želim da dođem do ambasade ili nekog vašeg ministra, kako bih rešio svoj problem. Čuo sam priče da ona nije bila zadovoljna sa mnom i da je živela teško. Pitam sada javno Jasnu: Ako joj je bilo loše sa mnom, zašto je Lea bila sa mnom više od godinu i po dana i zašto imamo zajedničko dete? - rekao je Sajed za Kurir.rs.

Foto: printscreen instagram

Sajed Abubakar

U tim porukama, Šekarićka moli svoju ćerku da dobro razmisli o svojoj budućnosti sa Sajedom i govori joj da bi za nju bilo najbolje da se vrati u Srbiju.

- A sada da te majka nešto zamoli... razmisli da dođeš ovde što pre. Da abortiraš, njemu možeš da kažeš da si imala spontani pobačaj. Da se tamo lepo vratiš po njega i da ovde dođete, kako si i planirala. Nije sada uopšte vreme za dete, ljubavi. Vi ste tek krenuli u zajednički život i tek treba nešto zajednički da stvorite. Ovako zatvaraš sebi put za neku normalnu budućnost. Nisi zaslužila da se tako mučiš, a ni da tom detetu praviš neizvesnu budućnost. Moli te majka da razmisliš o toj mogućnosti. Ja ti odmah kupujem kartu da dođeš. Ako realno budeš razmišljala, videćeš da je majka u pravu. Budi mudra i pametna, moli te majka. Nismo zaslužili da se ovako razdvojimo - napisala je Jasna svojoj ćerki.

Foto: Printscreen You Tube

Lea Šekarić

U nastavku, ona ističe da Sajed nije sposoban da joj pruži osnovne mogućnosti za život.

- Vidiš da Mado nije zreo i da nije prihvatio odgovornost. Treba da krade ako treba da bi ti pružio šta je potrebno. Neka skupi svu rodbinu i neka skupi pare. Ako sada u startu ne može to osnovno da ti pruži, pa šta će biti kasnije. Razmisli Lea. Nije život igra. Nije dovoljno reći nekome: volim te. Moraš i da pokažeš to. Pa kako će sutra porodicu da izdržava? Lea, uvaži moj predlog, molim te i dođi. Ako ništa drugo, onda barem dođi ovde da se pregledaš, pa se vrati. Moli te majka - završila je olimpijka.

Ipak, mnogi smatraju da je Jasna ispravno postupila, ali Lea u tom trenutku j eipak mislila drugačije.

- Nisam sama u ovome, pa ću pričati u množini. Nije nam lako, ni malo nam nije lako. Ne znam kako ćemo sve ovo izgurati, ali znam da moramo, nemamo izbora. Ti si mi majka. Opet, o ljubavi ne želim ni da pričam, znaš i sama da tebe najviše od svih volim. Zato, sada, u ovom trenutku mi je najpotrebnije da budeš uz mene, uz nas. Neću komentarisati ništa od ovoga danas, sve je užasno. Samo sada, nakon svega ružnog što smo prošli, mislim da je vreme da okrenemo novi list i da svi budemo tu - zaključila je Lea.

Foto: Instagram printscreen/lea.sekaric

Jasna i Lea

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
smiljana

pre 2 godine

Da li je zakonom dozvoljeno i da li je ispravno i ljudski da se nečija privatna prepiska bez odobrenja iznosi javno po novinama! Po kom to Zakonu i u kojoj još državi na svetu se im!

Lena

pre 2 godine

Bože kad ti Bog da lepotu a zaksniš u redu za pamet! Žao mi je majke.

Roko Prč

pre 2 godine

Rodila je majka ćerku radodajku, teško onom ko ju je uzeo za snajku! Razmaženo derište željno "one stvari", ona nije stvorena da se s njom ostari!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija