• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

23.02.2022

09:17

URAGANKA IZAZVALA URAGAN! Sanja Vučić objavila provokativne fotografije, društvene mreže se usijale!

Instagram

Estrada

URAGANKA IZAZVALA URAGAN! Sanja Vučić objavila provokativne fotografije, društvene mreže se usijale!

Podeli vest

Pevačica mami uzdahe.

Sanja Vučić, pevačica iz benda Huricane, trenutno odmara u Egiptu. Ona stalno kači slike sa ove destinacije, a to mnogo raduje njene fanove. 

Foto: Instagram

Ona je do ove prelepe destinacije putovala čak 20. sati, o čemu je pričala na instagramu. 

Legla je ispred piramida, usred peščanih dina, a komentarima se ne vidi kraj.

Pojedini su komentarisali zadnjicu koja joj izviruje na slikama, kao i tetovaže po telu.

- Šta se to vidi ispod haljine?", "vidi ti nju, lepoto", "uživaš, briga te", "tetovaže su ti prelepe", neki su od komentara koji se mogu pronaći ispod ove njene objave.

- Osam je ujutru, ništa nisam spavala na letu koji traje osam sati jer sam se smrzla, ne znam zašto pale tu klimu, prehladno je bilo. Sad u Parizu čekam sledeći let, ali gospođica je mislila da može da uđe u laundž, da se ispruži, da uzme da jede, ali je zaboravila da nema karticu, ne može parama da se plati ulaz, nisi VIP. Barem su mi tako rekli. Ne tim rečima, ali to je značilo. Tako da sam legla pored WC-a da čekam sledeći let, koji je za sedam sati. Poželite mi sreću! - poručila je Sanja fanovima pred dolazak u Egipat.

Foto: Instagram

POGLEDAJTE ŠTA JE ZA INFORMER.RS KAZALA CECA O RASKIDU S BOGDANOM:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija