• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M. - A.M.

03.03.2022

07:40

FOLKER NASTAVLJA DA OPTUŽUJE UREDNICU ZABAVNOG PROGRAMA RTS! Aca: Olja uzela masne pare da namesti pobedu Sari Jo!

Estrada

FOLKER NASTAVLJA DA OPTUŽUJE UREDNICU ZABAVNOG PROGRAMA RTS! Aca: Olja uzela masne pare da namesti pobedu Sari Jo!

Podeli vest

Aca Lukas tvrdi da Olivera Kovačević namešta Sari Jovanović pobedu na festivalu Pesma za Evroviziju!

Folker optužuje urednicu zabavnog programa RTS da je uzela masne pare kako bi mlada pevačica predstavljala našu zemlju na Evroviziji u Italiji!

- Prema našim saznanjima, Olivera hoće da pošalje Saru Jo na Evroviziju! Ljudi iz Sarinog okruženja dali su Olji novac, a ona im je obećala da će sklopiti žiri koji će sve da završi... Kako to Olja funkcioniše sa članovima žirija, na koji način će da im vrati uslugu, ne znam... Svakako će sa nekim podeliti deo kolača - tvrdi Lukas.

Foto: printscreen

Aca Lukas
Traži poligraf

Acu ne plaši to što je Olja najavila tužbu protiv njega i njegovog tima.

- Da se Saša Mirković i ja plašimo miševa, mačku bismo za pojasom nosili. Izguraćemo ovo do kraja, nećemo dozvoliti muvačine na ovogodišnjem evrovizijskom izboru - priča folker i dodaje da Olji ovo nije prvi put da namešta Evroviziju:

Lukas u 'Amidži
šouu' hvalio Saru

Lukas je iznenadio javnost kad je u "Amidži šouu", koji je emitovan u utorak uveče, na sva usta hvalio Saru! Ta emisija je, međutim, snimljena nekoliko dana pre nego što je Aca opleo po organizatorima Pesme za Evroviziju, tvrdeći da nameštaju pobedu Sari Jo.

- Sara ima baš dobru i interesantnu pesmu, plus je dobra pevačica. Izazvala je veliku pažnju u javnosti, neobična je! Zato je i favorit - rekao je Lukas, a onda je promenio ploču...

Foto: printscreen

Sara Jo

- Pouzdano znamo za neke ljude koji su joj prethodnih godina davali novac. Zato smatram da bi policija trebalo da je ispita na poligrafu kako bi se dokazala istina! Još poštenije bi bilo da se ona sama prijavi i konačno kaže da li je uzimala novac ili nije. Neko ozbiljno mora da odgovara zbog takvih malverzacija!

Aca kaže da Srbija poslednjih godina ostvaruje loš plasman na Evroviziji zato što nas "predstavlja onaj ko da pare, a ne ko je kvalitetan".

- Prethodnih godina se videlo da im plasman nije važan! Ali postojimo i mi koji radimo sve za našu državu. Realno, ni Saši Mirkoviću ni meni ovo nije potrebno. On je već osvojio prvo mesto na Evroviziji sa Marijom Šerifović, a ja imam takvu karijeru da svake večeri mogu da nastupam. Nije nam cilj da po svaku cenu odemo, ali hoćemo da za našu državu izborimo što bolji plasman - kaže na kraju razgovora Lukas.

Foto: Prntscreen Pink

Aca Lukas

Aca ženi sina u nedelju:
Pevaću mu na svadbi!

U nedelju, dan posle finala Pesme za Evroviziju, Lukas pravi svadbu sinu Lazaru u jednom prestoničkom hotelu.

- Lazar je tražio da mu otpevam pesmu za prvi ples, ali ja sam zamislio nešto drugo... Pokušaću da dovedem Draganu Mirković, pa da mu zajedno pevamo! Ali neću praviti koncert na svadbi, kao što rade neki drugi pevači na venčanjima i rođendanima svoje dece. Nisam zvao goste koji su popularni, već samo prijatelje - priča Lukas i otkriva da neće ići na crkveno venčanje:

- Pitao sam sina moram li da dođem i u crkvu, rekao mi je da ne moram!

Foto: Informer

Olivera Kovačević i Aca Lukas
Olja bez komentara

Olja Kovačević nije želela da odgovori na Acine optužbe, a Sara Jo je kratko poručila:

- Ne bih komentarisala takve stvari... Nisam ispratila šta sve Aca priča jer sam stalno na probama, pa sam isključena iz svega što se dešava. Fokus mi je na nastupu i samo o tome mogu da pričam.

Foto: rts tv printscreen

Olivera Kovačević



POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samuilo

pre 2 godine

Mogu da zamislim kako li će tek napasti ove iz Komisije za selekciju filmova ako njegov autobiografski film, kad bude završen, ne bude naš kandidat za Oskara!?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija