• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. K.

06.03.2022

12:44

DRAMA! Aca Lukas kasni na svadbu sina EVO ŠTA SE DESILO PEVAČU

Informer

Estrada

DRAMA! Aca Lukas kasni na svadbu sina EVO ŠTA SE DESILO PEVAČU

Podeli vest

Folk pevač Aca Lukas kasni na svadbu rođenog sina! Mladenci su stigli ispred crkve, a od folkera nema ni traga ni glasa!

Acin sin ne dozvoljava da mu to pokvari veselje, pa ne skida osmeh sa lica. Kako saznaje Informer, Lukas se uspavao jer je noćas do kasno ostao budan zbog Pesme za Evroviziju.

Foto: Informer

Lazar Vuksanović


- Aca je legao rano jutros, pa se zato uspavao i kasni na svadbu. Sigurno će doći u nekom trenutku. On je poznat kao neko ko kasni, tako da mu niko ne zamera, pa ni sin, ni snaja. Imaju razumevanja jer znaju da su mu prethodni dani bili izuzetno turbulentni.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 2 godine

Svadba ne mora da kasni jer se ne ženi aca pa i nije bitno da li kasni

Dak

pre 2 godine

Kakav to covek kasni na svadbu sinu,pa da nisam spavao nedelju dana ne bih propustio sinovljevu svadbu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija