• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Milica Kokotović

07.03.2022

17:20

ANA BEKUTA EMOTIVNIM GOVOROM O MRKI RASPLAKALA SOCIJALISTE - On je bio i ostao moj čovek!

Darko Cvetanović

Estrada

ANA BEKUTA EMOTIVNIM GOVOROM O MRKI RASPLAKALA SOCIJALISTE - On je bio i ostao moj čovek!

Podeli vest

Pevačica se emotivnm govorom obratila socijalistima

Ana Bekuta juče je podržala Socijalističku partiju Srbije čiji je, njen partner Milutin Mrkonjić bio počasni član. Pevačica se prvi put nakon njegove smrti oglasila u javnosti i emotivnim rečima podsetila sve na čuvenog Mrku. Njihovoj ljubavi divila se čitava nacija, a Milutin je bio čovek koji je sa toliko ljubavi pričao o Ani. Njihova ljubav započela je 14. februara 2012 godine i, čini se da se, par od tog dana nije odvajao. On je njenu porodicu prihvatio kao svoju, njeni unuci su ga zvali deda i Mrka  je bio veoma ponosan na njih..

Foto: marko đ

- Milutin je poslednih 10 godina života živeo sa mnom, delili smo i dobro i loše. Svaki dan doručkovali, razgovarali, letovali, zimovali, i starili. Znam da je za mnoge od vas on bio uzor, heroj obnove zemlje, čovek koji je davao sjajne i životne savete i mnogima je pomogao. Za mene je on od početna 2012. godine do novembra prošle godine, bio i ostao moj čovek. Poslednjih godina života proveo je prateći me na nastupe, koncerte i u tome je beskrajno uživao. Zajedno smo obišli celu bivšu Jugoslaviju uvek mi je na tim putovanjima držao časove istorije tako je on to voleo da zove. Divio se prugama koje je njegov CIP projektovao kao i mostovima kojima je spajao ljude i gradove. Zajedno smo prošli mnogo toga, mnogo se voleli i sjajno slagali. Dakle, ja sam danas ovde da Milutinu Markonjiću uzvratim podršku, ljubav koju mi je davao i onda kada su mnogi smatrali da to nije ni primereno ni normalno. Milutin je neke od vas voleo kao svoju decu, na neke od vas je bio veoma ponosan kao da su njegovi sinovi i unuci. 

 

 

Foto: Insajder

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
klancy2000

pre 2 godine

Pa ovo treba da slusamo!!!!???? Samo me obrazovanje koci da ne opsujem!! Dno DNA!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija