• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.03.2022

16:55

SEVERINA SE PRAVILA PAMETNA, PA UVREDILA PUBLIKU! Pevačica nastupila u trenerci, svi je isprozivali!

Estrada

SEVERINA SE PRAVILA PAMETNA, PA UVREDILA PUBLIKU! Pevačica nastupila u trenerci, svi je isprozivali!

Podeli vest

Pevačica se ponovo bavila politikom, pa se našla u centru skandala

Severina Vučković sve više se upliće u politiku, a sve manje u pevanje, što joj je primarni zanat bio godinama. I dok se od nje očekuje da snimi poneku pesmu i održi neki koncert, ona se sve više bavi političkim temama. 

Foto: instagram/severina

Severina sve više o politici, sve manje o pevanju

Proteklog vikenda imala je nastup u Bosni i Hercegovini na kom je sve šokirala pojavivši se u trenerci, a ne u nekom kostimu koji više otkriva nego što pokrva, kao što je publika do sada navikla kada je reč o njoj.

 

 

Ovo joj je publika u Brčkom, gde je nastupila u trenerci, zamerila jer su želeli da vide pevačicu, a ne Severinu koja kao da je krenula do prodavnice, te je ona objasnila zbog čega je morala da peva ovako obučena:

- Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni tačne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenirci neutralnih boja (i po nekima uvredila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvredim odećom deo publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Daklem, celom bendu dala sam baš za nastup u Brčkom da sašije trenerke u bojama BiH i ukrajinske zastave. Politički vrhuški distrikt toliko se prepao da je pritom zaboravio da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine- napisala je Severina kojoj je vlast u Bosni i Hercegovini zabranila da nosi garderobu s političkim obeležjima druge zemlje, pa dodala:

 

 

- Pa je bilo BIH - ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala da se presvučem bila je putna trenerka. Da je sve što vam kažem tačno potvrđuju priložene fotografije iz šatora. U svakom slučaju, izvinjenje publici... Slava Ukrajini! Živela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija