• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.03.2022

21:06

NISAM IMALA KONTAKT S GOSPOĐOM, NE ZNAM ŠTA JE RAZLOG! Marija Šerifović otkrila kakav je problem imala sa Oliverom Balašević!

Prntscreen

Estrada

NISAM IMALA KONTAKT S GOSPOĐOM, NE ZNAM ŠTA JE RAZLOG! Marija Šerifović otkrila kakav je problem imala sa Oliverom Balašević!

Podeli vest

Članica žirija u "Zvezdama Granda" otkrila kakav je problem imala sa suprugom Đorđa Balaševića

Marija Šerifović, jedina srpska pobednica na Evroviziji zadovolna je ovogodišnjom predstavnicom Konstraktom. Marija, koja se sada više posvetila žirianju u "Zvezdama Granda" progovoirla je i probemima s kojima se suočava tokom takmičenja. Ona je otkrila da pojedini autori ne dozvoljavaju da se njihove pesme izvode u takmičenju, a sada je priznala s kim je ona imala problem:

Foto: Printscreen You Tube

Olja joj napravila probleme... Marija Šerifović

- Ima problema, to se kod Đoleta dešavalo. Meni se dešavalo kad je Mahir izvodio pesmu Đorđa Balaševića. Bilo je u takmičenju takvih problema i pre, ali se, iz nekog razloga, supruga njegova javila i tražila da snimci budu obrisani, insistirala. Nisam imala kontakt sa gospođom, ali je bio problem, ja to poštujem, ne znam koji je tačan razlog. Tad sam ja jedino imala problem tog tipa - kazala je Marija, pa se dotakla pesme koja će Srbiju u maju predstavljati na "Evroviziji" u Italiji.

Foto: Instagram printscreen

Ne dozvoljava nikome da izvodi Đoletve pesme... Olivera Balašević

- Srbija i te kako kad želi može da glasa u bilo kom takmičenju. Konstraktina pobeda me nije iznenadila. Imam zdravstvenu knjižicu, hvala na pitanju (smeh) - istakla je Šerifovićeva.

- Ne znam Konstraktu, ali ću navijati zdušno. Mislim da će oni proći dobro na "Evroviziji". Zorja je ostvarila odličan uspeh, to joj je poruka da ono što radi radi dobro - dodala je Marija pred našim kamerama, a šta je još imala da kaže pogledajte u videu na početku teksta.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija