• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

13.03.2022

12:48

CECA OTVORILA DUŠU! Da li sam zaljubljena, kako mi se muškarci udvaraju, zbog čega plačem, da li je teško biti moj dečko

Informer

Estrada

CECA OTVORILA DUŠU! Da li sam zaljubljena, kako mi se muškarci udvaraju, zbog čega plačem, da li je teško biti moj dečko

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je dušu i nakon sjajnog nastupa na Mjuzik viku na Kopaoniku progovorila je o svom emotivnom životu. Od kada je nedavno raskinula sa menadžerom Bogdanom Srejovićem, Ceca nije davala izjave na ovu temu, međutim sada je odlučila da progovori.

U prvom delu intervjuu sa Svetlanom Ražnatović pročitajte sve detalje njenog emotivnog života.

Đorđe David je izjavio da li Mili zaljubljen u vas. Mislite li da je to istina?
- Đorđe ima pravo na svoje mišljenje kao i svaki član žirija. Ne razmišljam o tome da je Mili zaljubljen  u mene pored ovolikih lepota u mom životu. Važnije je u koga sam ja zaljubljena. 

Foto: Youtube printscreeen

Mili i Ceca


Da li izbegavate da pričate o bivšem dečku, zato što ste zaljubljeni?
- Ma šalim se, nisam zaljubljena. Vi mislite da se zaljubljujem svakih pet minuta. Ali šteta što nisam zaljubljena, to je baš lepo. Ne postoji lepše stanje nego kad je čovek srećno zaljubljen.
Jel teško biti Cecin dečko?
- To morate njega da pitate. Meni je super.
Imate li udvarače?
- Nemam udvarače, jer smo mi stidljiv narod, tj muškarci su nam stidljivi. 

Foto: Informer DN/Aleksandar Jovanović Cile

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović


Ne šalju vam ni poruke preko društvenih mreža?
- Nikada u životu nisam dobila eksplicitnu poruku, niti našla dečka preko Instagrama. Niko mi se ni ne udvara preko društvenih mreža. Verovatno zato što i ja preko Instagrama ne šaljem takve poruke. Svakog partnera sam upoznala preko bliskih prijatelja, jer se ne upuštam lako u odnose. Moram da upoznam osobu da bih stupila u vezu.

Sve manje plačem, da ne bih imala podočnjake

Kad ste plakali poslednji put? 
- Što sam starija, sve manje plač, jer mi posle plakanja ostaju podocnjaci. Ne isplati mi se da plačem.

Kažu da izgledate sve bolje. Ima li to veze sa vašim raskidom?
- Moj izgled i linija nemaju nikakve veze sa raskidom niti sa čuvenom rečenicom da žene zablistaju kada raskinu. Uvek sam bila zadovoljna sobom. Jer kako ubedite sebe da ćete se osećati, tako se i osećate. Ne može meni život da se vrti oko partnera jer ja imam divnu porodicu, prijatelje...I kad sam bila sama bez partnera dobro sam živela. Znam da organizujem svoj život i nisam tip koji je sklon depresijama, negativnoj energiji...Trudim se da su mi prijatelji pozitivni, jer s kim ste takvi ste. Loše faze me kratko drže, tada gledam neke serije, filmove, družim se s ljudima koji znaju da me podignu i da zaboravim na stvari koje me pogode. 

Da li je teško muškarcu da vas iznenadi? 
- Ma nije, moje potrebe se ne razlikuju od vaših. One su malecne - SMS poruka, cveće... Sitnice! Sebi mogu sve da priuštim sopstvenim radom, ne treba mi muškarac da bi me fascinirao novcem, poklonima...Meni treba iskreno osećanje, pažnja, ljubav, ono što treba svakom normalnom čoveku. To su stvari koje me usrećuju. Verujem u pravu ljubav, jer je ljubav pokretač svih nas. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
isabella

pre 2 godine

Moje ime je Shira elijah, želim brzo reći svijetu da postoji prava magija na internetu koja je jaka i stvarna. Njegovo ime je dr. Alaba. Nedavno mi je pomogao da ponovno spojim vezu sa svojim mužem koji me napustio. Kad sam bila trudna, kontaktirala sam dr. Alabu. Bacio je ljubavnu čaroliju na mene i mog muža, koji je rekao da mi više nije u rodu, nazvao me i počeo moliti da se vratim. Sada se vratio s toliko ljubavi i brige. Danas sa zadovoljstvom mogu izvijestiti da ovaj glumac ima moć vratiti prekinutu vezu. Jer sada sam sretna sa svojim mužem. Svima koji čitaju ovaj članak i trebaju pomoć, dr. Alaba također može ponuditi bilo koju vrstu pomoći, kao što je liječenje svih vrsta bolesti, pobjeda u sudskom sporu, problemi s trudnoćom, duhovna zaštita i još mnogo toga. Možete ga kontaktirati putem e-maila dralaba3000@gmail.com ili ga dodati na WhatsApp/viber s njegovim brojem telefona +1(425) 477-2744, Nemojte odustati od osobe koju stvarno volite?

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija