• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2022

09:03

SOFIJA OTKRILA PORODIČNU DRAMU Lukin sin već mesecima ne može da dođe kod oca ALEKSEJ STALNO POKAZUJE NJEGOVE SLIKE

Informer

Estrada

SOFIJA OTKRILA PORODIČNU DRAMU Lukin sin već mesecima ne može da dođe kod oca ALEKSEJ STALNO POKAZUJE NJEGOVE SLIKE

Podeli vest

Manekenka Sofija Milošević dala je u karijeri na stotine intervjua, ali je najiskreniji dala svojim pratiocima na Instagramu.

Foto: Informer

Sofija i Luka Jović sa sinom Aleksejem

Supruga Luke Joviće pričala je o dojenju, epizitomiji, kilogramima, deci, ali i Lukinom osnosu sa sinom Davidom kojeg je dobio iz veze sa Anđelom Manitašević.
Među gomilom zanimljivih odgovora, mnogima je privukao pažnju jedan. Naime, Sofija je priznala da Lukin prvi sin već mesecima ne dolazi kod oca u Madrid.
Kako se slažu David i Aleksej?
- Preslatko! Dok Aleksej nije počeo da hoda nadala sam se da će prohodati uz Davida, međutim David je počeo da puzi i imitira Alekseja. David nažalost već par meseci ne može da dođe kod nas, ali Aleksej stalno pokazuje na njegove slike.


Da li imaš određeni plan ishrane?
- Nema, mada se trudim da jedem zdravo zbog bebe. Drugačija mi je ishrana u smislu da jedem sve, i ono što inače ne bih jela, da bi beba dobila potrebne vitamine
Da li si koristila epidural na prvom porođaju
- Naravno
Gde kupuješ robicu da je kvalitetna a ne preskupa?
- Smatram da je ludost kupovati skupu garderobu za decu jer svakako oni to brzo prerastu. Alekseju sam samo za rođenadn kupila skupu garderobu.
Da li će neke Aleksejeve stvari naslediti beba? Ili ćeš kupovati nove?
- Sve! Kupila sam par novih stavari dok nisam shvatila koliko imam stvari od Alekseja! Kupila sam nov pribor za nokte i četku za kosu i tako neke stvari.
Koliko bi volela imati dece i da li bi želela da sledeće bude devojčica?
- Trenutno dvoje, Luka još dvoje! Naravno!
Nisi se još porodila sa drugim detetom, ali me zanima koju si trudnoću lakše podnela?
- Prvu! Imala sam mučnine sa Aleksejem prva tri meseca i posle toga sam bila baš aktivna trudnica dok sam sa drugom bebom bila konstantno umorna i uopšte nisam aktivna (i to tokom cele trudnoće, ne mislim samo na prvo tromesečje)
Da li misliš da će biti teško sa dvoje dece sa tako malom razlikom?
- Svi mi kažu da hoće u početku, ali da je to najbolje za budućnost. Imam veliku sreću da je moja porodica toliko divna i da mi svi pomažu. Moram da pohvalim mog brata koji je najbolji mogući ujak na svetu.
Koliko si dojila Alekseja, misliš li da dojiš i drugo dete?
- Dojila sam ga osam meseci. Prestala sam zato što su mu izrasli zubići i nisam više mogla da izdržim bol i krv i rane jer imam jako tanku kožu. I imala sam osećaj kao da me neko seče nožem. Naravno da planiram da dojim i drugo dete
Da li su ti radili epizitomiju na porođaju?
- Nisu! Imala sam sreće, samim tim i oporavak mi je bio lakši.
Kojeg datuma ti je termin za porođaj i da li se plašiš?
- Za par nedelja, ne plašim se i nisam se plašila ni prvi put jer sam išla sa stavom da će mi biti lako i tako je i bilo. 
Da li Aleksej ide u vrtić? Brine li te kako će prihvatiti batu?
- Krenuo je pre dve nedelja, ali samo na dva sata da bi se igrao sa decom. Mislim da je još mali da bi bio ceo dan. Više me zabavlja da vidim kako će da oderaguje na bebu. 
Da li si imala problem sa opadanjem kose nakon trudnoće?
- Imala sam bukvalno rupe gde su zalisci, ali nisam sigurna da li je to od dojenja ili od korone jer sam je imala u tom periodu.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija