• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

16.03.2022

07:00

SOFIJA MILOŠEVIĆ PRED POROĐAJ OTVORILA DUŠU ZA INFORMER:   Otkad sam sa Lukom,  stalno sam trudna!

Estrada

SOFIJA MILOŠEVIĆ PRED POROĐAJ OTVORILA DUŠU ZA INFORMER: Otkad sam sa Lukom, stalno sam trudna!

Podeli vest

Sofija Milošević priča da je sve vreme trudna otkad je u vezi s Lukom Jovićem!

Dok broji sitno do drugog porođaja, manekenka u ekskluzivnom intervjuu za Informer priznaje da fudbaler Real Madrida zapravo ne zna kakva je ona kad nije u drugom stanju!
- Nas dvoje smo praktično zajedno otkako sam zatrudnela sa našim prvim sinom Aleksejem. Kad sam naporna Luka mi kaže: "Ljubavi, ponovo te udaraju hormoni". On ustvari ne zna da sam takva i kada nisam trudna! - priča Sofija s osmehom i napominje da je Luka savršen muškarac za nju:

- Dobar je prema meni, odlično funkcionišemo zajedno i imamo odnos pun razumevanja!

Foto: printscreen instagram

Luka Jović i Sofija Milošević
Jede baš sve


Manekenka priča da je zbog ljubavi prema fudbaleru postala domaćica!
- Naučila sam da mu pravim punjene paprike! Uspela sam tek iz trećeg puta jer mi prvi put rerna nije dobro radila, pa su mi sve izgorele. Bila sam toliko frustrirana jer sam se trudila tri sata oko njih... Na kraju ih nisam dala Luki, a bio je gladan kao vuk! - priča Sofija i dodaje da nije odustala uprkos tom neuspehu: 

Bebi ne kupujem skupe stvari

Sofija smatra da je bezveze trošiti veliki novac na stvari za decu i da će njen drugi sin naslediti Aleksejevu garderobu:

- Ludost je kupovati skupu garderobu za decu jer je brzo prerastu. Beba će naslediti sve Aleksejeve stvari. Bebi sam kupila samo nove stvari za ličnu higijenu, poput pribora za nokte i četke za kosu.

- Rekla sam mu da sačeka da ih ponovo spremim. Strpljivo je čekao još dugo i kada je konačno počeo da jede, paprike su bile baš tvrde, kao da se nisu ni pekle. Doživela sam nervni slom! Ali, nije bilo do mene, već do rerne... Sutradan sam ih ponovo spremala i tada su ispale super. Otad ih spremam odlično!
Upravo zbog dobre hrane Sofija se ugojila 15 kilograma u trudnoći:
- Jedem sve, i ono što inače ne bih da bi beba dobila potrebne vitamine. Sada imam 73 kilograma, a inače imam 58. Svi me teše da izgledam kao pre, ali ja se osećam ogromno...

Ne psuje


Manekenka priznaje da je toliko zaljubljena u fudbalera da za njega navija iz petnih žila.
- Vatren sam navijač i svaku njegovu pobedu ili poraz shvatam lično, mnogo više nego on! Srećom, Luka me ne vidi i ne čuje kako navijam za njega, jer mislim da bi ga bilo sramota. Ne psujem, ali muški navijam i vičem iz sveg glasa. Kada bi me čuo, sigurno bi mi rekao da više ne dolazim na stadion!
Podsetimo, Sofija i Luka su prvog sina Alekseja dobili u septembru 2020, a ovih dana treba da dobiju i drugog. Fudbaler ima i sina Davida sa bivšom partnerkom.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija