• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer/D. I.

18.03.2022

18:00

RADA GA NEPRESTANO ZVALA, A HARIS JE LUMPOVAO S MLADENOVIĆKOM I SA MNOM! Pevač u "Zvezdama Granda" otkrio detalje veze Manojlovićke i Berkovića

printscreen

Estrada

RADA GA NEPRESTANO ZVALA, A HARIS JE LUMPOVAO S MLADENOVIĆKOM I SA MNOM! Pevač u "Zvezdama Granda" otkrio detalje veze Manojlovićke i Berkovića

Podeli vest

Bivši učesnik u "Zvezdama Granda" otkrio tajnu o vezi Rade manojlović i Harisa Berkovića

Rada Manojlović vešto krije vezu sa Harisom Berkovićem do te mere da se mnogi pitaju da li su njih dvoje i dalje zajedno.

Foto: HIT dodatak/informer

Rada Manojlović i Haris Berković

Međutim, sada je nekadašnji učesnik u "Zvezdama Granda", Ermin Redžić Bubi otkrio kakva je Manojlovićka u vezi. On je ispričao detalje sa putovanje u Ameriku kada su Aleksandra Mladenović, Haris Berković i on išli na turneju. 

- To je bio haos šta smo mi radili tamo! Nastupi su bili ludilo, Aleksandra je naravno dala posebnu čar toj turneji, jer je jedna super devojka, otvorena, razumna, koja se uklapa u sve. Znali smo satima da pevamo a posle bi se satima slikali sa fanovima- rekao je Bubi i dodao:

Foto: Printscreen You Tube

Lumpovala s Harisom, a Rada ga zvala... Aleksandra Mladenović

- Morali smo da ispoštujemo ljude, ipak su neki dolazili iz drugih gradova i putovali po par sati da bi nas slušali - kazao je pevač i otkrio koliko je Rada često zvala Harisa tada:

 

 

- Poziva je bilo i te kako (smeh). Bilo je uvek poziva, to je normalno bili su u vezi, valjda su i sad, ne zna- objasnio je pevač.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija