• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

19.03.2022

14:57

LEPA LUKIĆ POVRATILA RODNU KUĆU! Bratanac je izgubio zbog dugova, a evo KAKO ju je dobio nazad!

Estrada

LEPA LUKIĆ POVRATILA RODNU KUĆU! Bratanac je izgubio zbog dugova, a evo KAKO ju je dobio nazad!

Podeli vest

Ipak ostaje u vlasništvu porodice!

Bratanac Lepe Lukić, Rade Jovanović, uspeo je da vrati pevačicinu rodnu kuću, koja je u maju prošle godine prodata na javnoj licitaciji po ceni od milion dinara.

Izvor, koji je do detalja upućen u ceo slučaj, ispričao je Rade je kuću u selu Miločaj kod Kraljeva otkupio od nove vlasnice - žene iz obližnjeg sela, koja je na licitaciji dala najbolju ponudu.

Foto: printscreen

Prethodni vlasnik Radisav Jovanović je od kupca morao da otkupi kuću, te je ona tako opet u njegovom posedu. Rade nije imao drugi način da je odbrani, jer je deložacija, tj. prisilno iseljavanje, bilo jako blizu - rekao je izvor, a onda objasnio i koliko je novca Lepin bratanac morao da izdvoji za kuću, koje se ona odrekla u bratovu korist u ostavinskoj raspravi i s kojom odavno nema ništa.

Žena koja je kupila kuću na licitaciji bila je izuzetno korektna prema Radetu i cena je bila uvećana samo za neki mali iznos, tek toliko da se pokriju elementarni troškovi, vezani za prenos vlasništva i takse koje su morale da se plate s tim u vezi - dodao je on.

Glavni razlog zbog čega je ova kuća prošle godine otišla pod doboš bilo je neplaćanje kredita od 10.000 evra, koji je svojevremeno podigao pevačicin bratanac. Rade je sada uspeo da prikupi novac uz pomoć ćerke, koja živi u inostranstvu.

Foto: Zoran Sinko

Rade je rekao da mu je novac obezbedila ćerka, koja živi, čini mi se, u Belgiji. Ostao je da živi tu u kući sa suprugom, mislim da je ona iz Pljevalja. Pokraj kuće drže i etno-restoran - pojasnio je.

Podsetimo, Lepa je istakla da nije ni pretpostavljala da je kuća stavljena pod hipoteku i da, ako se ispostavi da je sve to istina, za bratanca više ne želi ni da čuje u životu.

Ta priča o prodaji me je veoma pogodila, sigurno više nego Radeta, čim je dozvolio da do toga dođe. O tome nisam ništa znala. Kad sam pročitala da je kuća otišla pod doboš, zvala sam ga, pitala šta je s kućom na selu, bila sam poludela. Ispričao mi je da je on taj kredit uzeo još 2012, ali nije mi objašnjavao ništa. Kad sam ga pitala kako je to dozvolio, rekao mi je da to nije istina što piše po novinama i da je sa advokatom, da će sve biti u redu. Zamolila sam ga da mi javi šta je bilo sa advokatom, da znam na čemu sam, rekao je da hoće. I nije se javio od tada. Ako je istina da je ovo dozvolio, ja više neću da znam za njega. Kod mene je završio. Terala sam ga da on tu kuću proda, jer u nju niko nije bio ušao šest meseci. Rekao je da je neće nikad prodati, jer je to njegova očevina - rekla je tada Lepa.

BONUS VIDEO! POGLEDAJTE EMISIJU "NA SASLUŠANJU" U KOJOJ JE UČESTVOVALA MARIJA:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija