• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2022

15:56

SANJA MARINKOVIĆ IMALA ŠEĆER! Voditeljka otkrila nepoznate detalje iz života - evo šta joj je doktor rekao!

Insajder/Novak Đurović

Estrada

SANJA MARINKOVIĆ IMALA ŠEĆER! Voditeljka otkrila nepoznate detalje iz života - evo šta joj je doktor rekao!

Podeli vest

Voditeljka Sanja Marinković gostovala je u emisiji "Ako progovorim" kod pevačice Goce Tržan

Sanja je otkrila da je prvi put u životu popila kafu dok je bila trudna jer je njen tadašnji dečko voleo da pije kafu svako jutro i da je tada imala povišen šećer.

Doktor mi je rekao da kafa ne remeti ništa dok ste trudni, a moj bivši muž, tada dečko, izuzetno je voleo da pije kafu i navukao me je na to, čak i na neke druge namirnice – rekla je Sanja, pa otkrila kako joj je prošla trudnoća.

Foto: Aleksandar Jovanović

Sanja Marinković

Šetala sam svako veče, nisam imala mučnine, nisam povraćala, ali sam od početka imala tvrđi stomak – dodala je Marinkovićeva.

- Što kažu babe: “Ako pojedeš tepsiju pite ne jede beba, jedeš ti“. Iako sam radila, ja bih sela u stolicu i dizala tegove. Provela sam tri meseca u Ženevi i tamo sam mnogo šetala pored jezera. Na carski rez sam otišla sa 10 kilograma više okruglo, a beba mi je imala skoro četiri kilograma – otkrila je voditeljka, koja je istakla da je i pored vođenja zdravog života imala povišen šećer tokom trudnoće.

Foto: TV Pink printscreen

Sanja Marinković

Imala sam mnogo povišen šećer dok sam bila trudna, ali doktor mi je rekao to je trudnički šećer koji se pojavi samo tokom trudnoće i da se ne brinem, snizio se ubrzo nakon što sam se porodila – rekla je Sanja Marinković u emisiji "Ako progovorim" na K1 televiziji.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija