• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

23.03.2022

10:06

BIKOVIĆ JE BIO OPČINJEN NJOM, A ONA JE TRAGIČNO IZGUBILA ŽIVOT! Miloš otkrio u koju pevačicu je bio zaljubljen!

Printscreen AmiG Show

Estrada

BIKOVIĆ JE BIO OPČINJEN NJOM, A ONA JE TRAGIČNO IZGUBILA ŽIVOT! Miloš otkrio u koju pevačicu je bio zaljubljen!

Podeli vest

Popularni glumac otkrio je da mu je ona bila najveća fantazija

Miloš Biković, osim po izuizetnom glumačkom talentu, poznat je i po tome da mnogo voli žene i da ih je dosta promenio proteklih godina. 

Foto: Printscreen AmiG Show

Bio zaljubljen u Kseniju... Miloš

On je sada, gostujući u "Amidži šou" otkrio ko su devojke koje su bile njegova fantazija kada je bio klinac. Ognjen ga je pitao direktno.

- Na Ejpril O Nil. To mi je bila prva fantazija, kad sam bio klinac. Imala je onaj žuti kombinezon. Sa domaće javne scene sam se ložio na Kseniju Pajčin - otkrio je Miloš Biković u emisiji ''Amidži šou''.

Foto: Printscreen You Tube

Mnogi su bili zaljubljeni u nju... Ksenija Pajčin

Na pitanje voditelja da li je sujeveran, odgovorio je:

- Nisam, čak mi često govore, znaš tako kad sretnem neke ljude: "Idi da vidiš, bacila ti je magiju sto posto. Ti si izložen, tebi bacaju magije". Ja verujem u to da se energija vraća, šta seješ to i žanješ, i verujem u Bogu tako da se to elimiše. Bilo bi mi čudno da verujem i u jedno i u drugo.

Biković je priznao i da je najveću glupost napravio kao klinac kada je krao u prodavnicama hranu.

- Krao sam. Sad se to ne zove glupost, sad se to zove biznis ili politika. Uđem kao klinac u neki supermarket uzmem stvari i izađem. Imao sam 3-4 godine i nije mi bio jasan taj koncept novca... Par puta sam tako uradio, moje društvo provalilo i onda je krenuo organizovani kriminal, naručivanje i to.

Nerado, ali Milioš je ipak otkrio oko čega se i kada poslednji put pobio, i izazvao opšti haos u studiju.

- Imao sam 25-26 godina, bili smo na Tajlandu Mićko, Ivan Mihailović i ja. Sa Nemcima smo se pobili - započeo je i zastao kroz osmeh: "Ne mogu da verujem šta pričam".

- Otišli smo na neki džungla parti, imali smo neki džip, on je bio mali da samo dva čoveka mogu da sednu, a onaj treći se vozio u prikolici. Došli smo tu i to je bilo predviđeno za 4.000 ljudi, međutim ta zabava nije zaživela, bilo samo 50 ljudi. Ubiće me ne smem ovo da pričam - rekao je kroz osmeh.

Foto: printscreen instagram/bikovic

Potukao se u Tajlandu

- Od svih ljudi na Tajlandu mene neka likuša prepozna i mi krenemo da pričamo i ona tu sa momkom, i mi pričamo i ja zaglavim 15 min pričam sa njima, i vidim ova dvojica prilaze dvema Tajlanđankama. Ja pričam i gledam idiote šta rade, okrećem se iza njih grupa ljudi, ulazim da vidim i vidim Nemci kreću da se svađaju. Ovaj jedan Nemac uleti i govori ne možete to da radite, Mićko skoči i udari ga po faci, a on je trenirao džudo, ja tekvondo. U jednom trenutku Nemac počne da beži, za njim dva Nemca, a Ivan i ja za njima. Počnem ja da se bijem sa Nemcom, on me prvo udario rukom po nosu, počinjem da krvarim... Dok ja njega bijem mene Tajlanđanka udara flašom od piva po glavi, ja je sklanjam i tu me izbaci obezbeđenje. Mi se ponovo vratimo unutra, i priđu ti momci pruže ruku i kao super ste sve u redu, ali one su naše žene. Po tajlandskom zakonu ti možeš da sklopiš brak na dve nedelje sa Tajlanđankom.

- Posle žurke nas trojica krvavi stanemo u jednom lokalu da popijemo pivo i u blizini je bio onaj "Trandža bar", gleda nas lik koji ima dva metra, paž periku, noga 46, usku haljinicu, butina mu ovolika sa nalakiranim noktima ovako nas gleda i kaže nam: "Are you crazy?". Mene je lik u haljinici sa perikom pitao da li sam lud - ispričao je, što je zasmejalo sve.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU" SA OGNJENOM AMIDŽIĆEM:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija