• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Sandra STOJANOV

24.03.2022

14:26

ISPROZIVAO PEVAČE, PA SE POSVAĐAO SA ORGANIZATORKOM! Žika Jakšić šokirao novinare: Nećete da pišete NAUČNIČKI RAD! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

ISPROZIVAO PEVAČE, PA SE POSVAĐAO SA ORGANIZATORKOM! Žika Jakšić šokirao novinare: Nećete da pišete NAUČNIČKI RAD! (VIDEO)

Podeli vest

Poznati estradni menadžer, odnedavno producent i voditelj, otkrio je šta misli o pevačima kao i zbog čega je važno da oni budu "dobri" sa novinarima.

Saša Žika Jakšić retko daje izjave i intervjue, ali kada to učini, sve ostavi bez teksta. Ovoga puta, Žika je pristao da brzinski odgovori na novinarska pitanja, iako je istakao da je bolje da predstavnici medija jure pevače.

- Bolje da jurite pevače, oni bi sve dali da vide svoju glavu u novinama. Ja svoju glavu kad vidim u novinama, ja se bre uplašim - počeo je Žika 

- Pevači pristaju na to da glume budale samo da bi izašli u novinama i da bi bili čitani, većina njih to radi. Pevačima trebaju mediji, oni bez toga ne mogu da žive, jedan je način da žive ako imaju hit, a drugi je način ako su se zakačili kao na infuziju za medije. Naravno ako su se dobro zakačili za novine, oni mogu da prave lažnu sliku o sebi kao da su popularni i važni. Jako je bitna dobra saradnja sa medijima uvek sam svim pevačima govorio da poštuju medije, to je jedna međusobna simboza međisobna, njima treba reklama, a vama treba trač. O čemu ćete da pišete, šta ćete da pišete? Naučničke (?!) radove- zbunio je Žika novinare i nastavio u svom ritmu:

Foto: printscreen

Žika dao urnebesan intervju...

- Najgore je što ih vi naterate na to, oni glume budalu da bi bili u medijima- a šta je još govorio Žika i kako je uspeo da se posvađa sa organizatorkom događaja na kom je bio gost, pogledajte u videu iznad.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija