• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

25.03.2022

10:46

NAJSKLADNIJI BRAKOVI NA ESTRADI! Evo o kome je reč i kako su toliko dugo uspeli da opstanu zajedno!

printscreen

Estrada

NAJSKLADNIJI BRAKOVI NA ESTRADI! Evo o kome je reč i kako su toliko dugo uspeli da opstanu zajedno!

Podeli vest

Oni su dokaz da i na estradnom nebu postoje skladni brakovi

Ovi estradni parovi važe za najskladnije brakove na našoj javnoj sceni, neki od njih su preko 20. godina u skladnom braku, bez ikakve mrlje.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš venčani su već 35 godina i imaju ćerku. Pevačica je pre harmonikaša imala čak tri braka i dobila troje dece. Miroljub se jednom prilikom u emisiji "Dobro veče, Srbijo" prisetio i njihovog prvog seksa, kada se "tresao ceo hotel", a njegova lepša polovina otkrila je kako su se upoznali.

Foto: Printscreen You Tube/Paparazzo Lov // DNK

- Kemiš i još dvojica kolega takmičili su se koji će prvi da me zavede. Nisam se ja tu ništa pitala. Bila sam mlada i sveže razvedena, lak plen. I Kemiš je mislio da će da udari recku, i udario je. Ipak, ostao je malo duže sa mnom - rekla je Brunclikova u emisiji "Dobro veče, Srbijo".

Najpopularniji bračni glumački par svakako su Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić, koji su u braku 28 godina. Venčali su se posle godinu dana zabavljanja, a glumac je jednom prilikom ispričao kako je izgledalo poznanstvo na snimanju filma "Sveto mesto".

Foto: Promo

- Prvi put kad sam je spazio, znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je - rekao je Gagi u jednom intervjuu. Njihova velika ljubav krunisana je dolaskom na svet ćerke Anđele, danas takođe glumice. Branka je bila pomalo skeptična kada je upoznala glumca, jer je bila zauzeta: - Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu.

Foto: Promo

Lea Kiš udala se za Momčila Jokića posle sedam dana veze, a pošto su skoro tri decenije u braku, sasvim sigurno da nije pogrešila. Naprotiv, voditeljka i novinar u Beogradu imaju ćerku Saru Miju. - Da brak dobro funkcioniše, važno je da zajedno kao porodica idete napred, da podržavate jedno drugo, da imate razumevanje i ljubav. Mi smo i dalje zaljubljeni. Ljubav je pokretač svih naših ideala - rekla je Lea jednom prilikom.

Marina Rajević i Dule Savić u braku su 38 godina. Uspeli su da naprave porodičnu oazu za dvojicu sinova - Vujadina i Uroša. Njihova sreća uvećavala se sa svakim unučetom, kojih bračni par ima četvoro. Tokom njihovih karijera i braka koji je bio pod lupom javnosti nisu ih pratile afere.

Foto: Starsportphoto©

- Brak podrazumeva izazov, a nekad napor i žrtvu, ali proizvod ljubavi je iznad svega, a to je naša porodica, zdrava i velika - rekla je jednom prilikom Marina.

Čuveni glumački par upoznao se na diplomskoj predstavi Nenada Purića "Groblje automobila", koju je pripremala Olga Odanović, a u kojoj su igrali baš muža i ženu. U skladnom braku su malo više od 30 godina, iako su počeli da žive zajedno nakon samo dva dana poznanstva.

Foto: Ljubav i zdravlje/Foto: MARKO ĐOKOVIĆ

- Shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super. Nekoliko godina kasnije odlučili smo da se venčamo. Bila je to ceremonija bez mnogo pompe, na kojoj su pored nas bili prisutni samo kumovi - istakla je jednom Olga za Telegraf.rs. U braku su dobili Lenku i Jakova.

Lepa Brena i Boba Živojinović započeli su svoju ljubavnu priču 1986. godine, a venčali su se 1991. Ímaju sinove Viktora i Stefana, a teniser iz prvog braka ima sina Filipa.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! - izjavila je jednom prilikom Brena, dok je Boba ovako opisao njihovo upoznavanje: - Brena je prišla i rekla mi: "Gde si ti svih ovih godina?" To je bio sudbinski susret.

Saša Popović i Suzana Jovanović su 22 godine u srećnom braku. Upoznali su se 1996, kada je Suzana pevala na svadbi Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje.

Foto: Novak Đurović

- Ja sam pevala, a Saša je došao kao gost. Bogami, još tada je bacio oko na mene! Ali Sale, kao čuveni zavodnik i popularan među ženama, nije to toliko pokazivao, nego sam ja to čula od nekih drugih ljudi. Uspostavili smo kontakt - prisetila se prošle godine Jovanovićeva. Pevačica iz prvog braka ima sina Danijela, a s Popovićem je kasnije proširila porodicu kada su dobili ćerku Aleksandru.

- Nikada nismo došli u situaciju da se žučno posvađamo. Ako je među nama i bilo rasprava, moram da priznam da su uvek nastajale zbog drugih ljudi koji su želeli da nam se umešaju u brak - otkrila je Suzana

Aca Ilić i Biljana Jevtić već 30 godina su u skladnom braku, te često budu primer u javnosti da je u zajednici potrebno poštovanje. Dobili su sina Ivana posle deset godina borbe za potomstvo. O životnom saputniku, koga je upoznala na muzičkom takmičenju, Bilja govori s ponosom.

Foto: Printscreen You Tube

- Aca je idealan muž pre svega zbog toga što je divan, pažljiv i emotivan čovek koji je privržen porodici, zbog toga što je druželjubiv i što ne zaboravlja važne datume - istakla je pevačica jednom prilikom.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija