• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

28.03.2022

08:19

TRUDNOĆA SE VODI KAO RIZIČNA! Ivana i Petar potvrdili loše vesti, strahuju za BEBE!

Estrada

TRUDNOĆA SE VODI KAO RIZIČNA! Ivana i Petar potvrdili loše vesti, strahuju za BEBE!

Podeli vest

Njih dvoje su obradovali pratioce društvenih mreža kada su podelili radosne vesti, a onda su svi ostali zatečeni kada su čuli da nije sve u redu

Estradni umetnici Petar Misić i Ivana Pavković za par meseci ponovo postaju roditelji, oni imaju sina, a sada su otkrili da čekaju blizance i to dva dečaka. Pevačica je otkrila neke detalje trudnoće i oduševila sve prisutne.

Foto: N.Đurović/I.Dobričić

- Osećam se super. Ta prva tri meseca kada treba da se čuvam su prošla ok, mirujem. Osećam se dobro. Trudnoća se vodi kao rizična, pa ne mogu da radim i moram da se čuvam, ali dobro - rekla je Ivana, pa otkrila da su se iznenadili što je u pitanju blizanačka trudnoća:

- Bilo nam je baš šok, ali pozitivan. Iznenadili smo se što su blizanci jer nema bilzanaca ni kod mene ni kod Petra u porodici, kad smo čuli bilo nam je neerovatno. Ali baš smo srećni, Bog nas je nagradio - rekla je pevačica u Premijera Vikend Specijalu.

Foto: Instagram

Kako je zatrudnela u toku pandemije korona virusa, voditeljke su je pitale da li ju je bilo strah zbog situacije u kojoj se ceo svet našao.

- Ja po prirodi nisam paničar. I kad je bilo najgore, smatraam da namje imunitet dobar jer se krećemo među puno ljudi. Više virusa mi donese mali iz vrtića. Ali pokazalo se da imamo dobar imunitet - rekla je pevačica.

Kako će porodica Mitić- Pavković uskoro postati petočlana, dosta toga će morati da bude podređeno najmlađim čllanovima.

Foto: N.Đurović/I.Dobričić

- Biće sigurno naporno prvih par godina. Ali mi stvarno imamo veliku pomoć. I moja mama i Petrova mama, imamo i tu neke devojke koje nam pomažu i sestra moja. Svi su oduševljeni i spremni da pomognu. Ja stvarno muziku volim i to je moja prva ljubav i neću dozvoliti da moja muzika trpi, ali će eto verovatno nekih godinu dve, sve to opravdano biti po strani - rekla je ona.

Ivana Pavković je otkrila i da planira da izda jednu pesmu i snimi spot.

- Jednu pesmu spremam, čekam da mi se završi tekst. Tako da ću verovatno snimiti spot i objaviti tu pesmu - otkrila je Ivana.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija